Fusion Line, azaz fúziós erő! A konferenciát elsősorban olyan kozmetikusoknak dolgoztuk ki, akik rendelkeznek már sminktetováló tudással és érezhető növekedést szeretnének generálni a forgalmukban.

A tematikus napunkat azoknak ajánljuk, akik:

 • eddig nem ismerték, vagy nem használták a Nouveau Contour Akadémia lehetőségeit
 • szeretnének több új technikát 1 nap alatt megismerni
 • mielőtt részt vennének az egyéni oktatási rendszerünkben szeretnék gyakorlatban megnézni mit fognak tanulni
 • szeretnék dominálni a piacot a konkurensükkel szemben

PROGRAMLISTA

2019. szeptember 28.  10:00- 18:00

10:00 – Megnyitó

Chris Nay – Modul analízis, iQ kontra Smart

Kávészünet

Nemes Orsolya – Szem a lélek tükre

Nemes Orsolya – Mágikus szemek (gyakorlati bemutató)

Ábrahám Ottília – Smink és tetoválás fúziója

Ebédszünet

Dr Karádi Péter – Esztétikai fúzió

Szegődi Anita – Hollywoodi Ajkak titka

Szegődi Anita – Ajak NT transzformáció (gyakorlati bemutató)

Császár Zsuzsanna – Fusion Line, azaz az új Nouveau Contour Pigmentek

Anastasiya Roganova – A púderes egyensúly

Anastasiya Roganova – Stardust (gyakorlati bemutató)

18:00 – Konferencia zárása

Miről lesz szó? Milyen tudással fogsz hazamenni?

 • Higiéniai modulok kiválasztása, hasonlóságok és különbségek. Melyikkel, mit lehet a legszebben tetoválni és miért?
 • 2018 Szépészeti újdonsága: az iQ medical
 • Nouveau Contour 2019 Smart legújabb sminktetováló gép
 • Plasztikai sebész válaszol: Hogyan tudsz az orvossal fúzionálni az esztétikai szépség kiemelésében? Mit, mikor, hogyan, és hogyan NE csináljunk!
 • Ősztől vadonatúj innovációs Nouveau Contour pigment sorozatok: Organikus és a Fusion Line pigmentek
 • Egyedi technikával készít szemöldököt Oroszországból érkezett sztárvendégünk
 • Mindent megtudhatsz a mágikus szemsatír készítéséről a Romániából érkezett mestertől
 • Legtrendibb száj NT transzformációt mutat be dermapigmentológus sminktetováló
 • A smink divat lehetőségei és megvalósítása a tetoválásban

Kik lesznek az előadók?

Azt szeretnénk, ha a nap végére olyan tudással gyarapodnál, melyet azonnal be tudsz építeni a munkádba. Ezért olyan előadókat kértünk fel, akik a téma leggyakorlatiasabb szakértői, akik rengeteg mesterfogással készülnek. Olyan ismeretekkel rendelkeznek, melyet kevesen tudnak, még kevesebben használnak, de alig van olyan sminktetováló, akinek ne lenne kérdése ezzel kapcsolatban!

ELŐADÓINK

Császár Zsuzsanna

Nouveau Contour cég magyarországi képviseletének vezetője vagyok egyben kozmetikus Szakoktató, kozmetikus mester is. Diplomamunkámhoz (PTE) sminktetoválás oktatásából írtam szakdolgozatomat. 2010-ben kaptam felkérést, hogy írjak könyvet, így jelent meg a „Kozmetikai tetoválás” tankönyvem. Nemzetközi sminktetováló mesterként számos országban tetováltam már, a Svéd királyi családnak is dolgoztam. Orvosi mikropigmentációs oklevéllel is rendelkezem. Szakképzési Tankönyv és Taneszköz Tanács szakértőjeként jegyzik a nevem.

Anastasiya Roganova

Saját sminktetováló stúdióm illetve akadémiám van Moszkvában, nyolc éve foglalkozom sminktetoválással illetve a Nouveau Contour globális hálózatának büszke tagja vagyok. Végtelenül hálás vagyok, hogy részt vesznek ezen az eseményen és remélem, hogy tudásom melyet átadok önöknek segítségül fog szolgálni céljaik mihamarabbi elérésében! Az éveken át tartó tetoválásnak és oktatásnak köszönhetően, talán sikerült megtalálnom a siker kulcsát. A sminktetoválás lényege a művészet és szaktudás közötti egyensúly. Én átadhatom minden szaktudásomat, de ne feledjük, hogy a szaktudás az még csak fél siker. A másik fele a szívünkben található, mely szerint szeretni kell amit csinálunk, és a tökéletesség iránti szenvedély ebben rejlik, és ha ezt tudjuk egyesíteni a szaktudásunkkal akkor minden álmunkat elérhetjük. Befejezésképpen egy idézettel zárnám, amit egy olyan embertől hallottam aki nagyon sikeres és szenvedély van a szívében: Kudarcot vallhatsz abban, amint nem szeretsz, szóval megpróbálhatod inkább azt csinálni amit valóban szeretsz!

Chris Nay

Chris Nay vagyok sminktetováló művész és nemzetközi trainer, a Nouveau Contour cég magyarországi vezető oktatója illetve további 9 ország vezető oktatója a Közel Keleten. Folyamatosan járom a Világot, hogy tudásom naprakész legyen minden aktuális trendet illetően, valamint a legmagasabb szintet tudjam képviselni és továbbadni a vendégeimnek és diákjaimnak. Több alkalommal voltam már én is meghívott előadó sminktetováló konferencián a világ számos pontján, legutóbb 2019 februárjában, Orlandóban a Power in Permanent Beauty konferencián.

Szegődi Anita

Szegődi Anita Kozmetikus, Sminktetováló-dermapigmentológus. Több mint 10 éves kozmetikai tapasztalattal es ezen belül 7 éves sminktetováló gyakorlattal rendelkezem. Számomra rendkívül fontos, hogy egy cég és maga az alkotó, szakember is innovatív legyen. Én magam is szeretem megújítani a technikáim, hiszen szerintem ez is fontos ahhoz, hogy ne sablonként végezzük a munkánkat. Ez a szakma több, mint kreativitás… egy  igazi művészet..

Dr. Karádi Péter

Plasztikai és általános sebész, főorvos. Plasztikai és általános sebész szakorvos, jelenleg egy magánklinika vezetője, Bécsben is bevezetett praxissal rendelkezik. Az arc és az emlő esztétikai műtéteit, kezeléseit nagy számban végzi az elérhető legkorszerűbb eljárások és anyagok felhasználásával. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal végez alakformáló és fogyás utáni műtéteket, kezeléseket, továbbá modellálást, kontúrformázást, volumentöltést HA és saját zsír felhasználásával.

Nemes Orsolya

Marosvásárhelyen saját szépségszalonomban dolgozom 16 éve kozmetikusként. Több mint 13 éve készítek sminktetoválásokat, 10 éve pedig oktatással is foglalkozom. Rendszeresen képzem magam külföldi és hazai tanfolyamokon.  Az Amszterdami sminktetováló versenyen is részt vettem. 2017-ben kaptam felkérést, így lettem Romániában a Nouveau Contour Art-team tagja, ahol 2018-ban a rák elleni ligával közösen szervezett „Maratoni technikák” konferencián előadóként szerepeltem.

Ábrahám Ottília

2012 óta dolgozom kozmetikusként Szegeden, 2013-ban kezdtem komolyan foglalkozni a sminkeléssel, akkor vettem részt az első versenyemen, ahol a dobogón állva, egyből tudtam megtaláltam a helyem. Nagyon szeretem a munkám, szeretek mindig valami újat alkotni. Az életemben ez az a terület, ahol teljes mértékben ki tudok teljesedni, és megvalósítani önmagam. Örömmel tölt el, hogy a munkámmal magabiztosságot tudok adni a nőitársaimnak! 2016-ban végeztem el Császár Zsuzsánál a Nouveau Contour Akadémia sminktetováló tanfolyamát. Emlékszem Zsuzsa azt mondta “tollal a kezemben születtem!” Nagyon sok közös pont van a sminkelésben és a sminktetoválásban. Az előadásom éppen ezért kapta “A smink és tetoválás fúziója” címet.

Mennyibe kerül?

Kevesebb, mint egyetlen tetoválás áráért részt vehetsz az egész napos programon!

Szerezz rá jegyet a konferencia kezdetéig!

Az egész napos konferencia díja:          35.000 FT + Áfa

 
 

Mit tartalmaz az ár?

 • Tartalmazza az összes előadáson való részvételt,
 • 3 fogásos ebédet, kávét, üdítőt,
 • Nouveau Contour ajándékcsomagot
 • Oklevelet, mely igazolja a részvételt!

Soha, egyetlen sminktetováló cégnél nem látott lehetőség, mellyel teljesen biztosra mehetsz!

Pénzvisszafizetési garancia

A konferencián pénzvisszafizetési garanciát adunk, ami azt jelenti, hogy ha a délelőtti szekcióban nem hallasz legalább 3 olyan új dolgot, ami részvételed költségeit néhány napon belül visszatermeli, akkor ebédszünetben jelezd nekünk, és magyarázkodás nélkül visszautaljuk számodra a teljes részvételi díjat.

A helyszín

Benczúr Ház Kulturális Központ

1068 Budapest, Benczúr u. 27. 

https://www.pkalapitvany.hu/

 

Gyere el a konferenciára, ha…

 • Fejlődni szeretnél a szakmádban, és a napi rutin feladatok mellett új kihívásokra vágysz
 • A sminktetoválás nemcsak a munkád, hanem a hivatásod
 • Érdekelnek új technikák, gépek, és eszközök
 • Tudni szeretnéd miben teljesen más a Fusion line pigment
 • Valódi tudást szeretnél kapni, melyet beépíthetsz a munkádba
 • Fontosnak tartod a kapcsolatépítést
 • Nem neked való ez a konferencia, ha…
 • Már vállalkozásodban annyi bevételed van, hogy nem szeretnél több pénzt keresni.
 • Nem vagy elég kreatív, és nyitott új dolgokra
 • Nem vagy biztos benne, hogy új dolgokat fogsz tanulni
 • Nincs szükséged ezekre az értékes információkra
Konferencia jelentkezés

Postai út: Helanor Pro Kft, 1023, Budapest Frankel Leó út 21

Átutalás: Helanor Pro Kft, HU35 10400951 50526671 72741009 (megjegyzésbe kérjük a regisztráló nevét)

Készpénz: személyesen, 1023, Budapest Frankel Leó út 21 (Lanèche Szépségklinika, Üstökös utca sarka)