Szálas szemöldök tetoválás készítéséhez

A Nouveau Contour microblade szálas szemöldök tetoválás a kézi tetováló technikához tartozik. A múlt és a jelen találkozása. A technika félig ősi eredetű hisz a microblade egy 21. századi köntösbe bújtatott kézi eszköz, ami majdnem egyidős a tetoválással és jóval a tetováló gépek előtt létezett már.  Keleti technika, Japán módszer, vagy penge technikának, azaz microblade-nek is nevezik.

A Nouveau Contour microblade technika ultra vékony szemöldök szálak készítésére alkalmas, sőt a naturális hatást akár több szín alkalmazásával tovább fokozhatjuk.

ESZKÖZÖK:

KÉZI EGYSÉG / KÉZITOLL:

2 csoporton belül 3 különböző fajta kézi egységet különböztetünk meg.

a, Microblade Pro kézitoll, ahol a fémből készült egységbe helyezzük az eldobható pengéket

b, Microblade könnyített kézitoll, amibe helyezzük az eldobható pengéket

c, Egybe épített műanyag kézitoll a pengével együtt, ami egyszer használatos

PENGÉK / MICROBLADE:

A Nouveau Contour termékeitől megszokottan itt is széles a választék penge/tű konfigurációkat tekintve. Különböző méretű és formájú pengék vannak:

Slope: ferde soros, lépcsőzetes enyhén ívelt, méretek 7-12-14-17-21

U-shape: nevéhez mérten U formája van, lekerekített, méretek 12-14

A számok a tűk számát jelölik, így 7 db, 10 db, 14 db, stb. tűből álló pengék léteznek. A kevesebb tűből álló pengét érthető módon vékonyabb szemöldök készítéséhez, míg a 21-es pengét vastagabb szemöldökhöz használjuk.

Hybrid Szálas szemöldök tetoválás

A hybrid tetoválás alkalmazásával a kézi és a gépi technika, azaz mindkettő előnyeit használjuk. A microblade pengék biztosítják az ultravékony szálakat. A gépi tetoválás pedig a legmodernebb és legprecízebb Nouveau Contour tetováló géppel történik. Ennek a két eszköznek az ötvözeteként született meg a hybrid pigmentáció. A géppel történő világosabb alapszín satírozásával összhatásában bámulatosan szép természetes szemöldököt tudunk készíteni!