Az igényesség már a tetoválógép kiválasztásánál kezdődik.

Még mielőtt megpróbálná elsajátítani a tetoválás készítésnek “művészetét” a legfontosabb, hogy alaposan tekintse át a tetoválógép kínálatot. Számos tényezőt kell figyelembe vennünk, ha a legmegfelelőbb tetoválógép mellett szeretnénk letenni a voksunkat. Egy tetoválógép ára nyilván mindenki számára fontos, de ne ez legyen a legfontosabb tényező! Egy alacsonyabb árkategóriába tartozó sminktetováló gép sok esetben alacsonyabb minőségi mutatókkal is rendelkezik. Ha nem tud dönteni, akkor látogasson el hozzánk és mi egy részletes, magyar nyelvű leírást adunk Önnek a Nouveau Contour módszerről. Nálunk olyan szakemberekkel konzultálhat, akik szintén a Nouveau Contour tetoválógép mellett tették le a voksukat, sőt akár élőben is megnézheti, hogy hogyan dolgozik munka közben a tetoválógép.

Egy tökéletes sminktetoválás elkészítéséhez egyértelmű, hogy nélkülözhetetlen a megfelelő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakember. Azonban ez még önmagában kevés lehet, ha nem áll rendelkezésre egy megbízhatóan és precízen működő sminktetováló gép. A Nouveau Contour cég élenjáró technológiájának köszönhető a digitális, számítógép vezérelt, iQ (intelligens) sminktetováló gép. A magas szintű digitális technológia biztosítja, hogy a tetoválógép tűleszúrásai rendkívül precízek legyenek, és a leszúrások közti távolság is mindig egyforma legyen. A Nouveau Contour sminktetováló gép használatával a pigmentek injektálása mindenhol egyenletes, ezért a végeredmény tökéletes lesz!

Nouveau Contour iQ medical Tetoválógép

Nouveau Contour digitális technológiájának valódi ereje abban rejlik, hogy a tetováláshoz szükséges adatok elektronikus jelek formájában kerülnek rögzítésre, így az alapjeleket a sminktetováló gép mindig ugyanolyan sebességgel és időben képes kibocsájtani. Ennek köszönhetően a Nouveau Contour sminktetováló gép a helyzettől és körülményektől függetlenül, mindig ezen beprogramozott pontossággal dolgozik. Szintén nagyban képes megkönnyíteni a munkát, hogy a sminktetováló gép fordulatszáma beállítható (3000-9000 fordulat/perc), vagyis Ön minden esetben a szükséges tempóval viheti be a pigmenteket.

A legmagasabb műszaki, minőségi (ISO 9001) és egészségügyi (ISO13485) követelményeknek felel meg. A munkafolyamat közben az iQ kézifején keresztül a szenzor folyamatosan érzékeli a bőr ellenállását és a mikroprocesszor automatikusan állítja és korrigálja a frekvenciát valamint a nyomást. A folyamatos egyensúly biztosítja a legtökéletesebb eredményt!

A tetoválógép kézzel és lábpedállal egyaránt be- és kikapcsolható.

4 féle Program előválasztási lehetőség: szem, szemöldök, száj és medical (derma) funkció

Nouveau Contour tetoválógép arra is lehetőséget kínál, hogy a gyárilag beprogramozott munkafolyamatok közül válasszunk, vagyis tetszés szerint kiválaszthatjuk, hogy szemöldök, szem, vagy száj területen kívánunk tetoválni. Ez azért  nagyon előnyös, mert a bőr szerkezete eltérő vastagságú, sűrűségű a különböző területeken, így a megfelelő pigment bevitel is eltérő a sminktetováló gép beállításai szerint. A Nouveau Contour tetoválógép paneljén könnyen kiválaszthatjuk, hogy szem, szemöldök, vagy száj tetoválást szeretnénk készíteni, de választhatjuk a derma (medical) funkciót is, mely kifejezetten orvosi tetoválásokra fejlesztett program.

Nouveau Contour iQ medical tetoválógép:

 • minimál dizájn, művészi megjelenés
 • érintőképernyős monitor
 • bőrnyomás érzékelő szenzor
 • chip technológiának köszönhetően a tetoválógép folyamatosan ellenőrzi magát
 • a sminktetováló gép fordulatszámát Ön állíthatja be (3000-9000 fordulat/perc)
 • négy programozott funkció – eye, brow, lip, derma (medical)
 • a tetoválógép orvosi műszernek minősül (ISO 13485)
 • a tetoválógép CE jelzéssel is el van látva, EU certifikációval rendelkezik
 • mind a lábpedállal, mind kézzel könnyen ki- és bekapcsolhatja
 • a tetoválógép ergonómiailag tesztelt, vagyis formáját úgy alakították ki, hogy kezelhetősége a lehető legkönnyebb legyen
 • méretei: 253mm x 133mm x 168mm
 • súlya: 1,5 kg

Olvassa el Vörös Gyöngyi, sminktetováló véleményét a Nouveau Contour gépről!

Sminktetováló gép szerviz és garancia:
A Nouveau Contour tetoválógép mellé 3 év teljes körű garancia jár. A sminktetováló gép mellé gyári alkatrészellátást és szervizt ajánlunk ügyfeleinknek. A 30 napon túli szervízelés esetén csere tetoválógép is biztosított ügyfeleink számára.

A professzionális cégek nemcsak tetoválógép forgalmazással foglalkoznak, hanem pigmenteket, elő és utókezelő anyagokat is kínálnak, amivel megkönnyítik a munkáját.

Tájékozódjon pigmentjeinkről és kiegészítő termékeinkről!

Nouveau Contour SMART tetoválógép.

Belépő a csúcskategóriába! Így lehet a Nouveau Contour Smart gépet a legjobban és legegyszerűbben jellemezni. Azok számára fejlesztették ki, akik csak sminktetoválással szeretnének foglalkozni, és fontos számukra, hogy a technikai hátterük a legexkluzívabb szintet képviselje.  Üzembe helyezése mindössze néhány gombnyomást igényel, illetve tökéletesen működtethető lábpedállal egyaránt. Felhasználóbarát kialakítása ellenére, nagyon komoly műszaki technológiával van ellátva a tetoválógép: digitálisan vezérelt, amely egységnyi idő alatt azonos helyre azonos mennyiségű tűinjektálást biztosít.

A legmodernebb chiptechnológiás szoftver fut a gépben, aminek fontos szerepe van a meghibásodás elleni védelemben. A legmagasabb műszaki, minőségi (ISO 9001) és egészségügyi (ISO13485) követelményeknek felel meg. Könnyű és kompakt tervezésének köszönhetően, egyszerűen szállítható, tehát azok számára, akik több helyen tetoválnak, ez a gép a tökéletes választás! Kis méretének ellenére a másodpercenkénti 70 és 150 (4200-9000 fordulat/perc) közötti tűleszúrási sebessége mutatja az erejét, ami miatt ideális mind szemöldök, szemhéj és szájtetoválásra is.

Ahogy a neve is mondja SMART, ezért hozzon Ön is okos döntést, válassza a Nouveau Contour Smart Sminktetoválógépet!

Nouveau Contour SMART tetoválógép: 

 • kompakt dizájn
 • felhasználóbarát vezérlés
 • kitűnő ár/érték arány
 • bizonyított technológia
 • érintőképernyős kijelző
 • chiptechnológia
 • állítható sebesség 70-150 leszúrás/másodperc
 • CE jelzéssel is el van látva, EU tanúsítvánnyal rendelkezik
 • kézzel és lábpedállal is működésbe hozható
 • Rozsdamentes acél váz
 • méretei: 185mm x 205mm x 125mm
 • súlya: 680g