Az esztétikus sminktetoválás elsődleges és legfontosabb feltétele a jól képzett szakember. A szép munka elsősorban a tetováló munkájának, precizitásának köszönhető, a professzionális gép és pigmentek csak lehetővé teszik, illetve segítik a tetoválás folyamatát. A kozmetikusok tisztában vannak azzal, hogy a tetoválás készítése komoly felelősséggel jár, tehát világosan kiderül az is, hogy a sminktetoválás oktatás milyen fontos szereppel bír. Ha Ön csak a tökéletes sminktetoválás munkával elégedett, ha Ön arra törekszik, hogy vendégeinek a legjobbat nyújtsa és mindig elégedett vendégeket szeretne, akkor:   Válassza a Nouveau Contour oktatási rendszerét és fejlessze magát egy sminktetováló tanfolyam segítségével. Zéro tolerancia – nincs kompromisszum – csak elégedett vendég!  A Permanent Makeup Oktatás vezető instruktor Császár Zsuzsanna kozmetikus mester, a Nouveau Contour cég vezető sminktetováló trainere, szakoktató. A Nouveau Contour cég mestertetováló kurzusát végezte el, majd szakoktatói diplomát Pécsen (PTE) a tetoválás oktatás témájából írt. Nemzetközi (EU, USA) sminktetováló és orvosi tetováló diplomával rendelkezik.

Császár Zsuzsanna

27 éves sminktetoválás tapasztalattal, több ezer elkészített sminktetoválás gyakorlatával dolgozom a Lanèche Szépségklinikán. Rendszeresen tanítok és vizsgáztatok kozmetikus tanulókat. Folyamatosan képzem magamat is, részt veszek nemzetközi szemináriumokon és kongresszusokon. (CIDESCO) Szakmai lapokban cikkeket publikálok, lektorálok, bemutatókat tartok a Beauty kiállításon, előadásokat kongresszusokon. 2010-ben kozmetikai tetoválás tankönyvet írtam.

Svéd királyi családnak dolgoztam

2006-ban hívtak meg először Svédországba sminktetoválást készíteni. Azóta több alkalommal jártam Stockholmban, ahol bemutatókat tartottam és számos hölgynek készítettem sminktetoválást. Vendégeim között voltak már közismert emberek, színésznőkénekesnők, sőt a svéd államügyésznő, de még olyan is, aki a Nobel-Díj gála vacsorát szervezi. Most azonban olyan hercegnő kért fel, aki a Svéd királyi családhoz tartozik. Így 2015-ben egy igazi hercegnőnek készítettem sminktetoválást.

Chris Nay – sminktetováló oktató

A sminktetoválás oktatás külön művészet! Minden egyes ember más és más, ennek függvényében én hiszem, hogy az oktatás is csak és kizárólag abban az esetben lehet hatékony, ha teljes egészében testre szabott. Mivel a profi sminktetoválás több tényező együtthatója így csak és kizárólag megfelelő tanítással lehet elsajátítani. Nekem, mint oktató a legfontosabb az, hogy az adott tanulóból kihozzam azt a részét az elméjének, ami a művészetért felelős ugyanis a sminktetoválás nem más mint művészet. A 21. században az elméleti és technikai háttér teljes egészében adott, de ne felejtsük el, hogy nem futószalagon gyártjuk a szakembereket! Az egyéniség és stílus a különbség egy sminktetováló, és egy sminktetováló művész között. Ha nem csupán egy újabb tégla akarsz lenni a falban, hanem valami több, amiről az emberek beszélnek, felkelti az érdeklődésüket és maguk is vágynak egy részre ebből akkor nálam a helyed!

Az oktatással 2015-ben kezdtem el foglalkozni. Egy év múlva meghívást kaptam az ázsiai PMU Thailand Conference and Championship rendezvényre Bangkok-ba, mint előadó. 2016. novemberében óriási megtiszteltetés ért, a legrangosabb sminktetováló eseményre, az amszterdami Sminktetováló Világkonferenciára (PMUWC) hívtak bemutatót és előadást tartani. 2017. januárban Shanghai-ban 2000 fős konferencián tartottam bemutatót, tavasszal pedig Dél-Afrikából kaptam meghívást egy workshopra. 2019 februárjában az a megtiszteltetés ért, hogy Amerikában azon belül is Orlandóban léphettem színpadra. Az év nagy részében azonban itthon vagyok és a magyar kozmetikusokat tanítom a különböző művészi sminktetoválások készítésére.

Tovább olvasom