Maximális figyelem és gyakorlatiasság

Az alap és haladó tanfolyamainkon alkalmazásirányítottan haladunk előre a tanmenetben. Az elméleti és gyakorlati képzésen magas szintű tudás és ismeretanyagot sajátíthattok el.

Az alaptanfolyam elméleti képzésén túl (fertőtlenítés, higiénia, allergia teszt, bőrtónusok, színelmélet, érzéstelenítők fajtái, tanácsadás, marketing) a gyakorlati rész átfogóan foglalkozik a szemöldök, szem és száj felépítésével, az előrajzolás fontosságával a precizitás jegyében. Gyakorlás után szemöldök, szem- és szájtetoválást készítenek élő modellen, szakképzett oktatóink mellett.

Haladó sminktetováló tanfolyamokon (1-2 nap) a gyakorlott kollégáknak oktatunk púderes, szálas és hybrid szemöldök  sminktetoválást microblade technikát, szemsatírozást több színnel és 3D szájsatír készítését.

érdekelnek a tanfolyamok

Tanfolyamainkat általában előre tűzzük ki, de igény esetén módosítunk a kiírt dátumon, vagy tudunk biztosítani egyéni időpontokat.

Július 17.

Soft Powder púderes szemöldök intenzív

Július 24-28.

Egy hetes kezdő alaptanfolyam

Augusztus 3.

Szemhéj technikák

Augusztus 7.

3D sensual szájsatír

Augusztus 9.
Soft Powder  púderes szemöldök intenzív
  
  

Jelentkezés menete

Űrlap kitöltés

Itt megadhatod melyik tanfolyam érdekel, illetve bármilyen felmerülő kérdést feltehetsz.

Kapcsolatfelvétel

Az általad megadott adatok alapján felvesszük Veled a kapcsolatot.

Részletes téjékoztatás

Mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtunk a tanfolyamokkal kapcsolatban. Hogyan zajlik, mennyi időt vesz igénybe, milyen végzettséget kapsz, illetve információt az árakról. Megkérdezzük milyen szakmai tapasztalatod van.

Időpont egyeztetés

A tanfolyami időpontok tekintetében rugalmasak vagyunk,  mivel kizárólag kis csoportban oktatunk a jobb minőség jegyében.

Tanfolyam

Tanfolyami díjak és fontos információk

A tanfolyamok elméleti és gyakorlati része tartalmazzák az összes olyan kozmetikai ismeretet melyek szükségesek (biológia, anatómia, fertőtlenítés, érzéstelenítés, kontraindikációk, stb.) a minőségi munkavégzéshez. Ezért az oktatáson való részvételhez nem ellenőrizzük a kozmetikusi bizonyítványt (más országokban ez nem mindenhol követelmény!).  De fontos tudni, hogy a jelenlegi hazai jogszabályok szerint Magyarországon kizárólag kozmetikus végzettséggel lehet sminktetoválást készíteni és vállalkozást üzemeltetni.

 

A tanfolyamoknak és a workshopoknak alap árait az alábbi táblázatban találod. Egyéni igényeknek megfelelően azonban tudunk személyre szabott képzési programot összeállítani, mivel többnyire különböző kozmetikai előképzettséggel és gyakorlattal érkeztek a Nouveau Contour Akadémiára. Példaul, ha már végeztél régebben sminktetováló tanfolyamot, de szeretnél új technikát tanulni, akkor nem kell az alap tanfolyammal indítanod, hanem több fókusz napot is tudunk ajánlani.

Bővebb információkért keress fel bennünket!

Oktatóink

csaszar_zsuzsanna02_nouveau_contour

CSÁSZÁR ZSUZSANNA

Az esztétikus sminktetoválás elsődleges és legfontosabb feltétele a jól képzett szakember. A szép munka elsősorban a tetováló munkájának, precizitásának köszönhető, a professzionális gép és pigmentek csak lehetővé teszik, illetve segítik a tetoválás folyamatát. A kozmetikusok tisztában vannak azzal, hogy a tetoválás készítése komoly felelősséggel jár, tehát világosan kiderül az is, hogy a sminktetoválás oktatás milyen fontos szereppel bír.

Ha Ön csak a tökéletes sminktetoválás munkával elégedett, ha Ön arra törekszik, hogy vendégeinek a legjobbat nyújtsa és mindig elégedett vendégeket szeretne, akkor:   Válassza a Nouveau Contour oktatási rendszerét és fejlessze magát egy sminktetováló tanfolyam segítségével. Zéro tolerancia – nincs kompromisszum – csak elégedett vendég!  A Permanent Makeup Oktatás vezető instruktor Császár Zsuzsanna kozmetikus mester, a Nouveau Contour cég vezető sminktetováló trainere, szakoktató. A Nouveau Contour cég mestertetováló kurzusát végezte el, majd szakoktatói diplomát Pécsen (PTE) a tetoválás oktatás témájából írt. Nemzetközi (EU, USA) sminktetováló és orvosi tetováló diplomával rendelkezik.

20 éves sminktetoválás tapasztalattal, több ezer elkészített sminktetoválás gyakorlatával dolgozom a Lanèche Szépségklinikán. Rendszeresen tanítok és vizsgáztatok kozmetikus tanulókat. Folyamatosan képzem magamat is, részt veszek nemzetközi szemináriumokon és kongresszusokon. (CIDESCO) Szakmai lapokban cikkeket publikálok, lektorálok, bemutatókat tartok a Beauty kiállításon, előadásokat kongresszusokon. 2010-ben kozmetikai tetoválás tankönyvet írtam.

CHRIS NAY

A sminktetoválás oktatás külön művészet! Minden egyes ember más és más, ennek függvényében én hiszem, hogy az oktatás is csak és kizárólag abban az esetben lehet hatékony, ha teljes egészében testreszabott. Mivel a profi sminktetoválás több tényező együtthatója így csak és kizárólag megfelelő tanítással lehet elsajátítani. Nekem, mint oktató a legfontosabb az, hogy az adott tanulóból kihozzam azt a részét az elméjének, ami a művészetért felelős ugyanis a sminktetoválás nem más mint művészet. A 21. században az elméleti és technikai háttér teljes egészében adott, de ne felejtsük el, hogy nem futószalagon gyártjuk a szakembereket! Az egyéniség és stílus a különbség egy sminktetováló, és egy sminktetováló művész között. Ha nem csupán egy újabb tégla akarsz lenni a falban, hanem valami több, amiről az emberek beszélnek, felkelti az érdeklődésüket és maguk is vágynak egy részre ebből akkor nálam a helyed!

Az oktatással 2015-ben kezdtem el foglalkozni. Egy év múlva meghívást kaptam az ázsiai PMU Thailand Conference and Championship rendezvényre Bangkok-ba, mint előadó. 2016. novemberében óriási megtiszteltetés ért, a legrangosabb sminktetováló eseményre, az amszterdami Sminktetováló Világkonferenciára (PMUWC) hívtak bemutatót és előadást tartani. 2017. januárban Shanghai-ban 2000 fős konferencián tartottam bemutatót, tavasszal pedig Dél-Afrikából kaptam meghívást egy workshopra. 2019 februárjában az a megtiszteltetés ért, hogy Amerikában azon belül is Orlandóban léphettem színpadra. Az év nagy részében azonban itthon vagyok és a magyar kozmetikusokat tanítom a különböző művészi sminktetoválások készítésére.

Chris_Nay_nouveau_contour

Jelentkezés tanfolyamainkra

“Nemrég részt vettem én is egy tanfolyamon, amit Császár Zsuzsanna tartott és Chris Nay is csatlakozott utólag. Igazán tartalmas nap volt, ahol kizárólag csak velem és modellemmel foglalkoztak. Nagyon összeszedett és mindenre kiterjedő tartalmas oktatásban részesültem. Rengeteget tanulhattam és magabiztosabban távoztam. És a modellem is egy gyönyörű szájtetoválással! Köszönöm a lehetőséget, útbaigazítást és külön köszönet Chrisnek a sok biztatásért és türelmét! Mindketten fantasztikus oktatók és emberek! Biztos vagyok benne hogy a következő tanfolyamot is itt fogom elvégezni! Aki magas színvonalú tudást és oktatásban szeretne részesülni, bátran tudom ajánlani! “

Mónika

“Mondhatom, hogy életem egyik legszebb hete volt veletek! Maximálisan elégedett voltam mind szakmailag mind pedig emberileg veletek! Csodás csapat vagytok! Szeretnék sikeres lenni ezen a területen és bízom abban, hogy a segítségetekkel el tudok jutni oda, ahova tervezem. Kis idő és újra találkozunk, mert a haladó tanfolyam alatt szerzett tudásom nem kérdés, hogy veletek szeretném majd kamatoztatni. KÖSZÖNÖK MINDENT!”​

 Judit

“Régi nagy álmom volt, hogy elvégezzem a sminktetováló tanfolyamot. Sokáig keresgéltem a szakemberek között, hogy megtaláljam a legjobbat. Sikerült a Chris személyében egy olyan oktatót találnom, aki 5 nap alatt annyi tudást adott át, hogy bátran elindulhassak a pályán! Barátságos, türelmes, precíz egyszóval profi. Köszönöm a Tőled kapott szakmai felkészítést!”

 Angéla