Tanfolyamainkat általában előre tűzzük ki, de igény esetén módosítunk a kiírt dátumon, vagy tudunk biztosítani egyéni időpontokat.

 

 • Október 25.                            3D Sensual szájsatír tanfolyam

 • Október 27.                            Púderes szemöldök tanfolyam

 • November 3.                          Szemhéj technikák tanfolyam

 • November 8.                          Microblade szálas szemöldök tanfolyam (haladóknak)

 • November 10.                        Púderes szemöldök tanfolyam

 • November 15-19.                   Alaptanfolyam

 

A sminktetoválás sikerének ideális alapja a jól felépített Nouveau Contour 1-2 fős sminktetováló tanfolyam. Szigorúan alkalmazásirányítottan lépünk előre az 5 napos tetoválás oktatás keretein belül. Az elméleti és gyakorlati sminktetováló tanfolyam során magas szintű tudást és ismeretanyagot, valamint Európai Uniós sminktetováló oklevelet kapnak a résztvevők.
A tetoválás oktatás részei kozmetikai tetoválás tankönyv alapján (szerző Császár Zsuzsanna):
A tetoválás oktatás elméleti része átfogóan foglalkozik:

 • sminktetoválás kialakulása
 • mikropigmentáláshoz szükséges eszközök
 • színtan, színválasztás, bőrszíntónusok
 • pigmentekről részletesen
 • fertőtlenítés, higiénia, allergia teszt
 • érzéstelenítők
 • fej és arcformák, csontfelépítés, bőr anatómiája
 • ügyfelekkel való kapcsolat, tanácsadás, dokumentációk
 • sminktetoválás elkészítésének szabályai, menete
 • korrekció szüksége
 • gépkarbantartás
 

A tetoválás oktatás gyakorlati része átfogóan foglalkozik:

 • szemöldök, szem és száj felépítése
 • szemöldök szerkesztése, tetoválás elkészítése, szőrszálrajzolás modellen
 • szempillasűrítés, szemkontúr tetoválás modellen
 • szájkontúr tetoválás készítése modellen
 • árnyékolás (száj satírozása) modellen
 • sminktetoválás utókezelés és korrekció

Ez a sminktetováló tanfolyam olyan kolléganők számára lehet előnyös, akik:

 • most kezdenek Nouveau Contour géppel dolgozni és profik szeretnének lenni
 • akik néhány éve dolgoznak már, de szeretnének profi csapathoz tartozni
 • akik kihagytak néhány évet a munkából és szeretnének profik lenni
 • akik nem próbálkoznak tovább máshol és profitól szeretnének végre tanulni

 

A sminktetováló tanfolyam során kifejezetten a Nouveau Contour technikát tanulja, gép beállításokat, megfelelő tű választást az adott munkához. Elsajátítja a Nouveau Contour pigmentek biztonságos használatát, színek ismeretét. A tetoválás oktatás gyakorlati részében modellen készít sminktetoválásokat.

Azoknak a sminktetoválásban már jártas kozmetikus kolléganőknek lehet ajánlott ez a színelméleti sminktetováló tanfolyam, akik szeretnék részletesen megismerni a Nouveau Contour pigmenteket, a megfelelő színválasztás szabályait. Ha Ön nincs megelégedve a korábban használt pigmentjeivel és magas minőségű, biztonságos, új pigmenteket keres munkájához, akkor itt a helye!

A felhasználás orientált színelméleti oktatási rendszerünk tömören és lényegre törően mutatja be a következő témákat:

 

 • Fitzpatrick skála (emberi bőrszínek)
 • színkör, komplementer színek és használatuk
 • színárnyalatok helye a színsíkon
 • árnyalatok (tiszta, telített, tört, derített, fátyol, stb.), metamerizmus
 • pigmentek színváltozásának okai
 • Freedom 2 technológia
 • Nouveau Contour pigmentek tulajdonságai részletesen

A Nouveau Contour microblade szálas szemöldök tetoválás a kézi tetováló technikához tartozik. A múlt és a jelen találkozása. A technika félig ősi eredetű hisz a microblade egy 21. századi köntösbe bújtatott kézi eszköz, ami majdnem egyidős a tetoválással és jóval a tetováló gépek előtt létezett már.  Keleti technika, Japán módszer, vagy penge technikának, azaz microblade-nek is nevezik.

A Nouveau Contour microblade technika ultra vékony szemöldök szálak készítésére alkalmas, sőt a naturális hatást akár több szín alkalmazásával tovább fokozhatjuk.

A sminktetoválásra ráépülő, de külön is elsajátítható technika. A tanuló az elméleti és gyakorlati oktatáson keresztül átfogó tudást kap a microblade technika elsajátításához. A tetoválás oktatás 2 fős csoportban történik.

A sminktetováló tanfolyam része: Az új szem satír technika elsajátítása. Fiatalabb lányok vágynak az erősebb, feltűnőbb szemtetoválásra. Ebben az esetben nem rendkívül vastag kontúrvonalat tetoválunk, hanem megtanuljuk, hogyan lehet satírozással füstös szemet készíteni. Oktatjuk a színek magabiztos használatát, az új Nouveau Contour higiéniai modulok (tűk) speciális alkalmazását. A tetoválás oktatás során biztosítjuk a Nouveau Contour tetoválógépet és eszközöket, amivel a gyakorlati részen mindenki elsajátíthatja a „füstös szem” technikát modellen.  A tetoválás oktatás 2 fős csoportban történik. Egy ilyen tetoválás oktatás olyan kolléganők számára előnyös, akik legalább 1 éves sminktetováló tapasztalattal rendelkeznek, tudásukat fejleszteni szeretnék, és egyedi, professzionális munkát szeretnének nyújtani vendégeik számára.

Ez a haladó tanfolyam tetoválásban jártas, gyakorlott kolléganőknek ajánlott. A határozottabb szemkontúrt a szem színével harmonizáló színes pigmenttel satírozzuk. A satírhoz akár több féle színt is alkalmazhatunk, melyek egészen finom színátmenetet képeznek. Ezzel a technikával nem csak nagyobbítjuk a szemeket, hanem a szem színét is kiemeljük. A jól megválasztott pigment szín hatására a kék szem élénkebb kék, a zöld szem élénkebb zöld lesz és így tovább. Megtanítjuk a színek magabiztos használatát, megsimerhetjük a satírozáshoz használható tűmodulokat és azok előnyeit. A tanfolyam alatt biztosítjuk a Nouveau Contour tetoválógépet és eszközöket. A tanfolyam 2 fős csoportban történik. Ezen a tanfolyamon nem csak tudását, de stílusát is fejlesztheti.

Legnehezebben elsajátítható, de a legszebb és legmutatósabb egy szépen elkészített szájsatír tetoválás. A profin elkészített szájtetoválás természetes, az avatatlan szemeknek észrevétlen, mégis végtelenül szexis és csábos. A legtöbb szakembernek ez okozza a legtöbb nehézséget, ezért rendszeresen tartunk szájsatír tetováló haladó tanfolyamot, ahol tökéletesen elsajátíthatja ezt a technikát, valamint magabiztosan használhatja a Nouveau Contour pigmentek színeit. A sminktetováló tanfolyam során biztosítjuk a Nouveau Contour tetoválógépet és eszközöket, amivel a gyakorlati részen mindenki elsajátíthatja a technikát modellen.  A tanfolyam 2 fős csoportban történik.  Ez a sminktetováló tanfolyam azon a kolléganők számára előnyös, akik legalább 1 éves sminktetováló tapasztalattal rendelkeznek, tudásukat fejleszteni szeretnék, és professzionális tökéletes munkát szeretnének nyújtani vendégeik számára.

A tanfolyamon megtanítjuk az érzéki száj előrajzolását, a vendég egyéniségének megfelelő színek kiválasztását. Gyakorlatban élő modellen megmutatjuk az egyenletes száj satírozásának technikáját, melyet mindenki elsajátíthat. Az ajkakat azonban nem csak a forma nagyobbításával tudjuk kiemelni, hanem a színek árnyalásával is tudjuk hangsúlyozni. Rendkívül fontos a szép szín átmenet, mert ez adja a valódi szájfényhatást. A tanfolyam alatt biztosítjuk a Nouveau Contour tetoválógépet és eszközöket. A tanfolyam 2 fős csoportokban történik. Ezen a tanfolyamon nem csak tudását, de stílusát is fejlesztheti.

Manapság a legtermészetesebb szemöldököt szálas technikával készíthetjük. Ez a technika azt jelenti, hogy a meglévő szemöldök szőrszálak közé húzunk tetovált szálakat, úgy, hogy korrigáljuk a szemöldök formáját, ívét, esetleg hangsúlyosabbá tesszük a színét. Rendkívül dekoratív megjelenést biztosít viselőjének anélkül, hogy mások észrevennék, hogy tetovált szemöldöke van. Fontos ennek a technikának a precíz elsajátítása gyakorlott oktató írányítása alatt, mert csak ebban az esetben fog tudni valóban  szép szemöldök tetoválásokat készíteni. A természetes hatású szálas szemöldök tetoválást 2 fős tanfolyamon oktatjuk. Legalább 1 éves tapasztalattal rendelkező, gyakorlott sminktetováló kolléganőknek ajánljuk ezt a workshop-ot.

A Hybrid mikropgmentáció a Nouveau Contour cég innovációja, mely a kézi és a gépi tetoválás kombinációja. Mindkét technika előnyeit használjuk, így a microblade (mikropenge) ultravékony szálait és a gépi technika tartósságát. A tanfolyamon többféle szál elrendezést tanulunk, majd több lépésben gyakoroljuk azt, míg az élő modell szemöldökét elkészítjük. Több színt használunk, a világosabb satírozott alapszínbe sötétebb színnel húzunk ultravékony szálakat. Ezzel a technikával elkerülhető a ,,zebra hatás” hiszen sokkal finomabb és elegánsabb szálas szemöldököt készítünk, melyről tényleg senki nem mondja meg, hogy tetoválás.
Megtanítjuk a tű és pigment színek kiválasztását, az optimális gép beállítást, és az ideális szálak kialakítását. A tanfolyam 2 fős csoportokban zajlik és minden szükséges eszközt biztosítunk hozzá.

Manapság a természetes hatású szemöldököt nemcsak szálas technikával lehet elérni, hanem úgyis, ha divatos púderes szemöldököt tetoválunk. Nem mindenki szereti a szálas szemöldököt, sok vendég idegenkedik tőle. Nekik ajánljuk ezt a technikát, mely kiemeli, hangsúlyozza a szemöldök színét, formáját (de nem mesterkélten tömör), és finoman elegáns megjelenést biztosít viselőjének. A tanfolyam része az elméleti oktatás, ahol részletesen elemezzük a szemöldök részeinek árnyalatait, azok összedolgozását. Megtanítjuk az optimális gép beállítást, az ideális tempót, tűválasztást és speciális pigment használatot. A tanfolyam alatt biztosítjuk a Nouveau Contour tetoválógépet és szükséges eszközöket. A tanfolyam 2 fős csoportban zajlik.

Sminktetoválásban már több éve jártas kolléganőknek ajánljuk ezt az orvosi tetoválás tanfolyamot, akik orvossal együttműködve dolgoznak, klinikán vagy plasztikai sebészeten. Nagy gyakorlatot, kifinomult ízlést és empátiát igényel.

A tetoválás oktatás során mellbimbó (areola) tetoválást, hajtetoválást, és hegszövet tetoválást tanítunk.

Nehézséget okoz, hogy melyik tűt válaszd az aktuális munkádhoz? Szeretnél olyan tűvel dolgozni, mellyel gyorsabban és könnyebben tudod megcsinálni a kívánt sminktetoválást?

Bővítsd a tudásod, gyere hozzánk tanfolyamra, ahol megismerheted az összes tű konfigurációt, elmagyarázzuk, melyiket milyen munkához tudod használni, hogyan, és miért jobb az eddigi választásodnál!

A tanfolyamon az elméleti oktatás mellett az általad kiválasztott tűvel gyakorlatban készíthetsz tetoválást modellednek. Szemöldök, szem vagy legyen akár szájsatír!

Jelentkezés tanfolyamainkra