Higiéniai fólia kézifejre 

Steril környezetet biztosító higéniai fólia, mely a kézifejre alkalmazható. Alkalmazásával megóvhatjuk a kézifejet a pigmenttől és egyéb szennyezőktől. Minimalizálja a tisztítási időt. Egy dobozban 24 db található.

Kiszerelése: doboz

Előrajzoló ceruza:

A ceruza alkalmazása gyakorlott kezek számára ideális. Inkább szemöldök előrajzolásához használják, mert ezekkel nagyon vékony vonalak rajzolhatók. Tökéletes eredményt tesz lehetővé!!

2 színben kapható: Világos-és Sötétbarna, 17cm hosszú.

Precíziós ceruza:

A kontúrok precíz modellezésére készült fehér ceruza mely segíti a referencia vonal kiemelését. Még pontosabb előrajzolást tesz lehetővé mivel a kontraszt mentén könnyebb a tűvel való végighaladás. Különösen szájkontúrhoz közkedvelt a precíziós ceruza. A ceruza sűrű hegyezésével illetve a hegyező fertőtlenítésével biztosítjuk a sminktetováló beavatkozás mikrobiológiai tisztaságát.

1 színben kapható: Fehér, 12cm hosszú.

Hegyezésre szolgáló penge:

A pontos méretre vágáshoz szükséges, ezzel a ceruzát a kívánt vastagságra és élességre faraghatjuk!

1 dobozban 5db penge található!

Szemöldökmérő (Brow Master):

A szemöldök nagyon pontos, szimmetrikus előrajzolását segíti. Mind a szemöldök kezdőpontját, magasságát és hosszát is könnyen kimérhetjük vele.
A rugalmas vonalzó a vendégek homlokához igazodik.

Tetoválás utáni ápolókrém (After Care)

Sok tetováló szakember számára nyújt segítséget a Nouveau Contour cég terméke az After Care tetoválás utáni ápolókrém. A tetoválás elkészítése után a kontúr helyén pörk képződik a felületen, amit nem szabad kapargatni, irritálni. Az utóápoló krém segíti a gyógyulási folyamatot, csökkenti a bőr láthatatlan vízleadását és a puhán tartja a bőrt. Védi a tetovált felületet a külső kórokozóktól és nyomóhatásával segíti a pigmentek bent maradását. A tetoválás utáni ápolókrém használatával még tökéletesebb kontúrokat készíthetünk. Esztétikus, steril csomagolásban kerül forgalomba a színtelen, teljesen illatmentes krém, melyet bármely tetovált felületre alkalmazhat. Felbontás után a vendégnek odaadjuk, hogy kizárólag ezzel ápolja tetoválását a teljes gyógyulásig. A bőséges mennyiség korrekcióra is elegendő! Bármelyik tetováló géphez ajánljuk sminktetoválás után!

Pigmenthigító

A Nouveau Contour pigmentkoncentrátumai különböző színárnyalatban és kiszerelésben kerülnek forgalomba. A külön kapható pigmenthigító használatával a konzisztencia igény szerint beállítható és elkerülhető a festék beszáradása. Kiszerelése praktikus, 10ml-es cseppentős változatban kapható, mely más gyártmányú, beszáradásra hajlamos tetováló pigmentekhez is kiváló.

 

Pigmenttartó Festékgyűrű csészével

Praktikus kiegészítő a sminktetováló szakemberek körében. A munka során szükség lehet pigmenttartó csészére. Színkeveréshez kiváló, mely a hozzá tartozó műanyag gyűrűvel kényelmesen az újra húzható. Ebben az esetben a pigmenteket tartó csészébe mártjuk a tű hegyét és injektáljuk be utána a bőrbe. Festéktartó csészét soha nem sterilizálunk, ezek egyszer használatos eszközök! 10 db-os csomagban kapható.

Ultrahangos sterilizátor

Az ultrahang magas frekvenciája miatt más célokra is sikeresen alkalmazható, így nem csak terápiás felhasználása ismert. Az egyik ilyen többek között a kozmetikai sterilizálás. A sterilizálási folyamat lényege, hogy az elektromos energiát nagy energiájú mechanikai energiává alakítja. A közel 40.000/perc rezgésszám mozgásba hozza a közvetítőként használt vízrészecskéket, és az így keletkező „súroló-dörzsölő hatása” révén a szennyeződések leválnak a tisztítandó felületről. A közvetítő vizet tisztiító és fertőtlenítő folyadékkal dúsítjuk, így még hatékonyabb a sterilizálási folyamat.

Semi permanent előrajzoló tus

Mielőtt megkezdenénk a sminktetoválást – a vendéggel egyeztettetve – előrajzoljuk a kívánt formát. Ügyelve a szerkesztés szabályaira, fontos, hogy nagyon pontos vonalat rajzoljunk, hiszen munkánk során ez határozza meg a tetovált formát a későbbiekben. Ehhez kínál a Nouveau Contour cég olyan Semi permanent előrajzoló tust, mellyel a szemöldök, szem, illetve a száj formáját jelölhetjük ki.

Speciális nagyítós szemüveg

Tetováláshoz nélkülözhetetlen nagyítós szemüveg, mely megkönnyíti a munkát. A legkisebb hibát is felfedezheti ezen a szemüvegen keresztül. Szemüveget viselők számára is megoldást nyújthat, mert a saját szemüvegre csíptetős változatban is kapható. Szuper könnyű és stabil szerkezet műanyagból és fémből. Különböző nagyítású lencsével rendelhető.

Öntapadó védőfólia

Öntapadós, könnyen leszedhető fólia, mely steril környezetet biztosít a tetoválás során. Ráragasztható a tetováló gépekre, lámpára vagy egyéb eszközökre. 1 db tekercsen 100 db fólia található, melyek perforáltak és ezáltal könnyen lehúzhatóak.

Mérete: 11×16 cm

Kiszerelése: Tekercs