TANFOLYAMAINK ÉRTÉKELÉSEI AZOKTÓL, AKIK NÁLUNK TANULTÁK A SMINKTETOVÁLÁST

“Régi nagy álmom volt, hogy elvégezzem a sminktetováló tanfolyamot. Sokáig keresgéltem a szakemberek között, hogy megtaláljam a legjobbat. Sikerült a Chris személyében egy olyan oktatót találnom, aki 5 nap alatt annyi tudást adott át, hogy bátran elindulhassak a pályán! Barátságos, türelmes, precíz egyszóval profi. Köszönöm a Tőled kapott szakmai felkészítést!”

Czifra Angéla

“Mondhatom, hogy életem egyik legszebb hete volt veletek! Maximálisan elégedett voltam mind szakmailag mind pedig emberileg veletek! Csodás csapat vagytok! Szeretnék sikeres lenni ezen a területen és bízom abban, hogy a segítségetekkel el tudok jutni oda, ahova tervezem. Kis idő és újra találkozunk, mert a haladó tanfolyam alatt szerzett tudásom nem kérdés, hogy veletek szeretném majd kamatoztatni. KÖSZÖNÖK MINDENT!”​

Keil Judit

“Chris egy kiváló, precíz, segítőkész és türelmes oktató! Nagyon örülök, hogy itt végeztem el az alaptanfolyamot! Köszönöm szépen ezt az 5 napot! Imádtam!”

Németh Martina

“Nemrég részt vettem én is egy tanfolyamon, amit Császár Zsuzsanna tartott és Chris Nay is csatlakozott utólag. Igazán tartalmas nap volt, ahol kizárólag csak velem és modellemel foglalkoztak. Nagyon összeszedett és mindenre kiterjedő tartalmas oktatásban részesültem. Rengeteget tanulhattam és magabiztosabban távoztam. És a modellem is egy gyönyörű szájtetoválással! Köszönöm a lehetőséget, útbaigazítást és külön köszönet Chrisnek a sok biztatásért és türelmét! Mindketten fantasztikus oktatók és emberek! Biztos vagyok benne hogy a következő tanfolyamot is itt fogom elvégezni! Aki magas színvonalú tudást és oktatásban szeretne részesülni, bátran tudom ajánlani! “

Jakab Mónika

“A héten részt vehettem a Nouveau Contour egyik tanfolyamán és ez által szeretnék köszönetet mondani Chris Nay-nek a rengeteg tanácsért, segítségért és a biztatásnak. Magas színvonalú, minden részletre kiterjedő oktatás volt. A modellem szemöldöke tökéletes lett “

Molnár Melinda

“Szuper csapat, fantasztikus tudás egy helyen. Örülök, hogy itt tanulhattam. A profizmus mellé nem csak precízitás, de kedvesség, jó hangulat és biztatás is párosul.

Köszönöm, hogy bevezettetek a sminktetoválás világába. “

Krokos Szilvi

“Régi vágyam volt, hogy elvégezzek egy sminktetováló tanfolyamot.
A legjobb döntést hoztam azzal, hogy a Nouveau Contour Hungary-t választottam! Köszönöm Chris a türelmes és lelkiismeretes munkádat, rengeteg tudást és önbizalmat kaptam a tanfolyam alatt és azóta is bármikor fordulhatok hozzád kérdéseimmel. Köszönöm az egész csapat segítőkészségét, Zsuzsa hasznos tanácsait! Nagyon jól éreztem magam és biztos vagyok benne, hogy a következő tanfolyamon is titeket választalak! “

Katona Beatrix

“Kedves Chris!

Köszönöm a lehetőséget, hogy a tanítványod lehettem, igazán egy élmény volt veled dolgozni, tőled tanulni. Élveztem minden percet. Tudom, hogy nem mindenkinek adatik meg ez a lehetőség, hogy egy ilyen profi oktatótól tanuljon , ezért duplán hálás vagyok. 600 km-ert utaztam Budapestig, hogy tőled tanulhassak. Közelebb is lett volna rá lehetőségem, de a minőségnek ára van, ahogy a mondás tartja. Te ebben nőttél fel, úgymond a véredben van, mindent tudsz. Megvan az oktatói képességed, át tudod adni a dolgokat, nagyon-nagyon tehetséges vagy. Annyira jól telt az 5 nap sminktetoválással való foglalkozás, hogy ahogy eljöttünk már hiányzott is. Köszönöm a határtalan türelmed, a szakmai titkok megosztását, a segítséget, a sok jó tanácsot es mindent, amit ez az 5 nap alatt kaptam. Tudom, hogy ügyes, elismert tetováló leszek neked köszönhetően! Örök hálám”

Gombos Renáta

“Kedves Zsuzsa, Chris, Szandra és Orsi! Köszönöm a magas színvonalú oktatást, türelmet és kedvességet amit tőletek kaptam. Maximalizmus és precizitás jellemezte a tanfolyamot. Családias légkörben nagyon jól éreztem magam és egy szuper tanfolyamon vehettem reszt. Külön szeretném kiemelni Chris kedvességét és türelmét és nem mellesleg végig bátorított és biztatott. Köszönettel tartozom Szandrának és Orsinak is akik a háttérben segédkeztek. Őszintén ajánlom mindenkinek. Imádtam!”

Moser Diana

„Nekem nem volt kerdes, hogy a Nouveau Contour Hungary-nel tanuljak. Celom, idovel az orvosi korrekcios tetovalast elsajatitani, igy az o profizmusuk, az ennek megfelelo gepparkjuk, termekeik, treningjeik, ami nem hagyott sokaig gondolkodni, igy belevagtam oromomre. Ket hettel ezelott sikeresen elvegeztem a Permanent Make-Up alap tanfolyamot.J
Maximalizmus, precizitas, ami a szakmai reszet jellemezte, a hangulat oldott, a hozzaallas pedig tamogato volt. Kulon kiemelnem az irodistakat is. Az o kedvesseguk, logisztikai keszseguk is fantasztikus.J Egy szuper csapatot ismerhettem meg. Koszonom a turelmet, figyelmet, szakmai tunningot toletek Zsuzsa es Chris, igazan feludules volt, es a hattersegitseget Szandranak es Orsinak. Magunknak pedig draga Seres Zsuzsa, akivel egyutt indultunk eme “szepseges” uton kivanok sok sikert es szepulni vagyo vendeget. Talalkozunk osszel ujra! Udv, Nikixxx

Hulyák Réka Nikoletta

„Az alap tanfolyamon vettem részt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, színvonalas oktatás,óriási tudással rendelkezõ oktatók. A tudásukat teljes mértékben képesek átadni tanulóiknak,nagyon családias volt a légkör ami számomra csak azt erõsíti, hogy részt fogok venni ùjabb tanfolyamukon. Gördülékenyen zajlott az egész.Életem eddigi legjobb tanfolyama. A jövõben is bizalommal fordulhatok hozzájuk kérdésekkel nagyon segítõkészek. Köszönöm szépen ezt a feledhetetlen hetet. Imádtam!”

Seres Zsuzsanna

„Magamból kiindulva, ha valaki valamiben profivá szeretne válni elsősorban sokat gondolkodik azon ,hogy hol és kitől tudna a leghatékonyabban tanulni, elsajátítani az alapokat. Rettentő sokat keresgéltem interneten amik telefonos megbeszéléseket és személyes találkozókat követtek, de egyik sem volt az igazi különböző okok miatt, míg kedves barátnőm segítségével rátaláltam a Nouveau Contour cégre és így ismerhettem meg Császár Zsuzsát aki választ adott kérdéseinkre, kedves és türelmes volt, megtanított az alapokra és nem mellesleg végig bátorított ami szerintem egy kezdőnek nagyon sokat számít. De, hogy teljes legyen az összhang, tanulhattunk Christől is, aki teljesen kiegészíti Zsuzsát.
Szóval, mindent egybe vetve nagyon jó hangulatú hasznos tanfolyamon vehettem részt!”

Tarnóczi Dorina

„Sokáig gondolkodtam, hogy hol sajátítsam el a Microblade technikát és mivel az itt található vélemények is nagymértékben hozzájárultak ahhoz ,hogy a Nouveau Contourt válasszam, ezért én is szeretném megosztani a véleményem/élményem másokkal is a Jó döntés meghozásának érdekében.
Amiért megéri őket választani elsősorban a precizitásuk, szakmai profizmusuk, rugalmasságuk, figyelmességük, türelmességük, segítőkészségük és mindezt megkoronázza a kedvességük.
Ez nem egy egyszerű futószalagos képzés, hanem annál sokkal több mivel itt a tudás mellett törődést is kaptunk.
Köszönöm Zsuzsa és Chris, nagyon jó hangulatban telt ez a 2 nap, hiszen nem csak sokat tanultam de jól is éreztem magam. Úgy érzem lelkiismeretesen elkezdhetem tetoválni a leendő vendégeimet.”

Czupek Nóri

„Nagyon szépen köszönöm, hogy nálatok képezhettem magam. Köszönöm a türelmet a kedvességet és azt a rengeteg tudást, amit tőletek kaptam.”

Lőrincz Adrienn

„Szeptember végén vettem részt egy szájsatír tanfolyamon. Magas színvonalú, minden részletre kiterjedő oktatás volt. A modellem szája tökéletes lett. Köszönöm szépen.”

Juhász Gyöngyi

„Egyszerűen lenyűgöz Zsuzsi türelme és végtelen kedvessége, ahogy állt hozzánk!! Voltam már sminktetováló tanfolyamon, de negyed ennyit sem tanultam ott!! Nagyon boldog vagyok, hogy Zsuzsit és csapatát választottam! Rengeteget tanultam és sokkal magabiztosabb lettem!! Nagyon köszönök mindent Zsuzsinak és Krisztiánnak!!”

Vodicska Gazsákné Szabina

„Nagyon köszönöm,hogy önzetlenül adtad át tudásod,sok éves tapasztalatod, és ismertettél meg a sminktetoválással.
Köszönöm a sok dicséretet, bíztatást! Zsuzsa és a csapat többi tagjának kedvessége,segítőkészsége hozzájárult ahhoz, hogy az egész tanfolyam alatt jól érezzem magam! Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is Őket fogom választani!”
Még egyszer, nagyon köszönök mindent!

Pődör Tímea

„Nagyon szépen köszönöm a hétfői hybrid microblade oktatást!Nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy Titeket választottalak, a legjobb döntés volt úgy érzem! Zsuzsa önzetlenül átadta a tudását mind elméleti mind gyakorlati részen.
Színvonalas volt minden, igényes környezet, kedves kollégák, kolléganők.. Külön köszönet Chrisnek, hogy még Ő is türelmesen foglalkozott velem! Profizmus, maximális figyelem, elégedett modell!
Remélem velem és a Tőletek elsajátított tudásommal és munkámmal is majd így meg lesznek elégedve a vendégeim..”

Bodor Zita

„Ezúton szeretném megköszönni a tudást, amit kaptam Tőletek!
Mai nap microblade es hybrid továbbképzésen voltam a Nouveau Contour magyarországi képviseleténél, melyet Császár Zsuzsanna és Chris Nay tartott. Már egy ideje nézegettem ezt a technikát és tudtam, hogy nem fog sokáig tartani a várakozás. Több színnel játszottunk és a technika meg az eszközök segítségével fantasztikusan természetes hatást lehet elérni.
A microblade illetve hybrid technika valami hihetetlen áttörés a sminktetoválás területén, csodálatosan természetes finom alkotások születhetnek ezzel a technikával… Azt, hogy valaki ezt maximális szeretettel és tudással adja át a tanítványainak az szintén csodálatos dolog. Örülök, hogy elmentem a képzésre, jó hangulatú, kellemes nap volt.
Köszönöm Nektek Zsuzsa és Chris!”

Szegődi Anita

„Örömmel értesítek mindenkit, hogy elvégeztem a Nouveau Contour cég legújabb sminktetováló továbbképző tanfolyamát! Külön köszönet Császár Zsuzsannának és Chris Nay sminktetováló mestereknek! Nagyon hasznos volt és remélem a vendégeim is örülni fognak ennek a forradalmian új természetes hatású szemöldök technikának! A Hibrid mikropigmentáció a legjobb választás, ha gyönyörű természetes szépségű szemöldököt szeretnél!” 

Magera Viktória

„Régi dilemma volt bennem, hogy megtanuljam e a sminktetoválást.  
Az élet úgy hozta, megnőtt rá a kereslet a vendégeim körében és fejlődni, tanulni mindig kell, tehát belevágtam…
Minden gép és krém, amivel a kozmetikában dolgozom, fontos számomra, hogy a legjobb minőségű legyen. így egyértelmű volt,hogy nem adhatom alább :). Nemzetközi szinten elismert gépet szerettem volna, olyan csapattól, akik a legprofibbak! 
így nem is választhattam volna jobbat, mint a NOUVEAU CONTOUR!
Köszönöm még egyszer a rengeteg segítséget, tudást, biztatást, kedvességet, amit Tőletek kaptam!!!
Megnyugtat a tudat,hogy hozzátok mindig fordulhatok!
Mindenkinek tiszta szívből ajánlom!”

Skinaid Szandra

„Színvonalas oktatás, rengeteg tanács és segítség! Köszönöm!!!!”

Horváth-Balogh Ildikó

„A legjobb döntés volt, hogy a Nouveau Contour mellett döntöttem. Az oktatáson olyan tudást kaptam Császár Zsuzsától és Chris Nay-től, ami egy nagyon erős alapot ad a további fejlődésem során. Igényes, elegáns környezet, fantasztikus oktatás, szaktudás, figyelmesség, valamint egy kiváló gép és anyag=Nouveau Contour!!! Ez tényleg világszínvonal! Köszönöm! 🙂 “

Kiskaponya Zita

„Nagyon örülök, hogy a Nouveau Contour céget és Császár Zsuzsát választottam, amikor elhatároztam, hogy megtanulom a szálas szemöldök tetoválás technikáját. Köszönöm Zsuzsának, hogy kérdéseimre precízen, érthetően válaszolt. Az elméleti oktatás után gyakorlatban is megmutatta és átadta magas szintű tudását. Kezdeti nehézségeim nagyon türelmesen, odaadóan kezelte, segítőkész volt. Az egész személyisége nyugalmat, magabiztosságot sugárzott. Külön tetszett a képzés alatt, hogy lehetőség volt arra, hogy egyénileg foglalkozott velem és így még a legapróbb részletekre is oda tudott figyelni, meg tudtuk azokat beszélni. Minden percét szerettem a Vele töltött időnek,ami nagyon jó hangulatú és építő volt számomra.
MINDENKINEK ILYEN OKTATÓT ÉS OKTATÁST KÍVÁNOK!”

Dérné Földi Ágnes

„Nagyon köszönöm a lelkiismeretes bevezetést a sminktetoválás világába, örülök, hogy egy ilyen nagyszerű embertől tanulhattam.”

Kertész Kata

„Nagyon örülök, hogy a Nouveau Contour mellett döntöttem. Zsuzsi egy igazi tünemény rendkívül segítőkész mindemellett kiváló szakember, aki munkákat készít és a legfontosabb számára a vendég elégedettsége! Jól éreztem magam és nagyon hálás vagyok a tanultakért! Mindent köszönök!”

Illés Lilla

„Nagyon örülök, hogy a Nouveau Contour tanfolyama mellett döntöttem, Császár Zsuzsanna megerősítette bennem, hogy hosszú idő után is lehet szenvedélyesen szeretni a munkánkat, alázatos lenni afelé és a precizitást mindig megtartani, a tőlünk telhető legjobbat nyújtani minden munka során. A tanfolyam nagyon alapos, minőségi és gyakorlatias volt. Zsuzsa a képzés előtt, alatt és azóta is rendkívül segítőkészen rendelkezésre áll minden kérdés megválaszolásában. Nagyon kedves volt a szalonban mindenki, az első naptól otthon éreztem magam. Mindent köszönök!”

Ökrös Edit

„Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam során! Köszönöm a rengeteg tanácsot, segítséget, bíztatást és természetesen magát a technikát. Magas színvonalú az oktatás, mindenkinek csak ajánlani tudom! Szuper a csapat! Köszönöm! :)”

Gáspár Nóra

„Életem egyik legjobb döntése volt, hogy Császár Zsuzsától tanultam meg a sminktetoválás “csinyját-binyját”! Magas szintű oktatás, igényes környezet, kedves emberek és profizmus jellemzi a Nouveau Contour Hungary munkáját! Értetek máskor is átutaznám a fél világot! Hálás köszönet Mindenkinek! (Zsuzsa, Krisztián, Szofi és Zsófi)”

Hollósi Andrea

„Köszönöm szépen a sok segítséget és türelmet! Az oktatás magas színvonalú volt! Örülök, hogy részese lehettem mindezeknek!! 🙂 “

Peterdy Zsanett

„Kedves Zsuzsa! Nagyon köszönöm ezt a pár napot, amit a tanfolyam alatt Nálatok tölthettem. Úgy gondolom, hogy nagyon széleskörű oktatást kaptunk, Zsuzsa nagy türelemmel és precizitással tanított minket mind elméleti, mind pedig gyakorlati téren. Nagyon szép munkák születtek és mi is napról napra egyre magabiztosabban és ügyesebben dolgoztunk… :)”

Kaposi Viktória

„Már második alkalommal jártam továbbképző tanfolyamon a Zsuzsinál, és most is ugyanazt érzem mint az első alkalommal: ide még vissza fogok jönni! Köszönöm Zsuzsi a lelkiismeretes munkát és, hogy a szakmailag magas szintű tudásodból tanulhattam!”

Kővári Krisztina

„Nagyon tanulságos hétvégét töltöttünk el MESTERÜNKKEL, Császár Zsuzsannával. Remélem máskor is lesz alkalmunk, hogy tőle tanulhassunk!”

Ecsegi Ági

„Nagyon szuper volt, köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem és egy ilyen profi szakembertől tanulhattam és profi tetoválógépet ismerhettem meg. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Bodolai Hajnalka

,,Köszönöm Zsuzsának ezt a színvonalas oktatást! Elméleti és gyakorlati szinten egyaránt maximálisan elégedett voltam a tanításával.És amitől még nagyon jó oktatónak tartom, az a végtelen türelme és nyugodtsága!”

Kovács Georgina

„Egy speciális orvos esztétikai tanfolyamon vettem részt Zsuzsánál és igazán teljeskörű és komplett szakmai oktatást kaptam. Mindenkinek ajánlom bármilyen képzést is választ a Nouveau Contour-nál szakmai szempontból és teljes odaadásból nincs hiány! :-))))”

Kovács Izrael Nóra

„Nagyon boldog és elégedett vagyok, hogy a Nouveau Contour cég és Császár Zsuzsa mellett döntöttem, amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy szeretnék megtanulni sminktetoválni. Zsuzsi hihetetlen alázatos, maximalista a szakmájával kapcsolatban. Csak a tökéletes munka számít. Nekem ezek a szempontok szintén nagyon fontosak. A tanulókhoz pedig nagyon türelmes és mindent átad, amit csak tud. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki a legjobbat szeretné szakmailag és emberileg átélni, köszönettel Szikszai Bernadett.”

Szikszainé Firán Bernadett

,,Köszönöm Császár Zsuzsának a türelmet, figyelmet és a rengeteg tudást amit átadott nekem! Fantasztikus képzés volt, mindenkinek ajánlom, aki szeretne profi sminktetováló lenni! Alig várom, hogy részt vehessek a haladó képzéseken is! :)”

 

Győrki Noémi

Kedves Zsuzsa,
„Nagyon szépen köszönöm neked a türelmedet és a mérhetetlen odaadást amit a tanfolyam alatt kaptam tőled:) Nagyon örülök, hogy rád találtam és, hogy a Nouveau Contour mellett döntöttem. Külön köszönet a modellekért és a szervezésért! Nagyon hálás érzés egy profitól tanulni!”

Hegedűs Mónika

„A sminktetováló tanfolyamon maximális odafigyelés mellett sajátítottam el a tetoválást. Részletes,mindenre kiterjedő, precíz ismeretekre tehettem szert! Nagyon köszönöm ezt a tudást Császár Zsuzsannának! :)”

Kresz Fanni

„A sminktetováló tanfolyamok alkalmával mindig úgy érzem, hogy Zsuzsi hatalmas türelemmel, odaadással, a tudását mindig 100%-ban átadó oktató! :)”

Menyhárt Eszter

„Kedves Zsuzsi (na meg a csapat többi része Zsófi, Alexa)! Azt hihetik, hogy itt az ember kötelező jelleggel ír pozitív értékelést. Azt kell, hogy mondjam, ha keresnék se tudnék hibát találni a nálatok működő “rendszerben”. A kezdeti konzultációktól, előkészületektől kezdve (külföldről!!!), a tanfolyamon, értékesítésen keresztül, nincs gyenge pontotok! Én, mint nem kozmetikus, teljesen kezdő ember olyan tudásra tettem szert, amit gondolni sem mertem volna, hogy egy hét alatt kaphatok. Zsuzsi kihoztad belőlem az alaptanfolyamon maximumot! Végtelen türelmeddel, precizitásoddal, a szakma iránti szereteteddel, igazi példakép lettél a szememben! Örülök, hogy mellettetek döntöttem, egy percre sem bántam meg! A haladó tanfolyamokon még találkozunk! ;)”

Tűri Renáta

„Nagyon szépen köszönöm Császár Zsuzsának, hogy megtanította nekem a sminktetoválás rejtelmeit. Már várom, hogy minél több csodálatos tetoválást csinálhassak a Nouveau Contour sminktetováló géppel. :)”

Szép Ramóna

„Szeretném megköszönni Császár Zsuzsa kozmetikus mesternek, hogy a színvonalas és professzionális tudását megosztotta velem a tanfolyam során a NOUVEAU CONTOUR…a minőség a legjobb választás!! :)”

Vezendi Jenny

„Köszönöm, hogy részt vehettem a Nouveau Contour képviseletben megtartott szálas szemöldök továbbképző tanfolyamon, amely magas szintű színvonalával törekedett arra, hogy a legújabb technikák alkalmazását a gyakorlatban is elsajátíthassam, ismét nagyon sokat tanultam és mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Talán Erika

,,A héten 2 napos tanfolyamon voltam Császár Zsuzsánál. Rengeteg új dolgot tanultam tőle pedig 10 éve tetoválok. Köszönöm neki, hogy átadta a tudását és imádtam a közvetlenségét, kedvességét is! A Nouveau Contour Intelligent gép, amit vásároltam a legjobb választás. A MINŐSÉG csupa nagybetűvel!!!! Még egyszer köszönöm!!!! 2014. július, újabb 2 napos tanfolyam, ahol elsajátítottam a szálas szemöldök és a füstös szemhéj tetoválás fortélyait. Tudtam, hogy megint úgy fogok eljönni, hogy sokat tanultam és mosolyogtam. Mert ez a lényeg, hogy úgy légy egy tanfolyamon, hogy ne kelljen feszélyezve érezned magad. Köszönöm szépen Zsuzsa mégegyszer!!! Amint van újdonság, jönni fogok! :)”

Kishonti-Baranyi Ditti

„Kedves Zsuzsa Nagyon köszönöm a színvonalas oktatást aminek részese lehettem! Kifejezetten tetszettek az egy maximum két fővel tartott tanfolyamok! Ahol alapos elmélet után, maximális figyelem kísérte a gyakorlati munkát! De nem is lehet ez másként, hiszen Nouveau contour a tökéletes választás! :)”

Kovács Ivett

„Kedves Sminktetoválás Iránt Érdeklődők!
Enikő vagyok, Császár Zsuzsánál tanultam meg a sminktetoválás alapjait, nagyon jól éreztem magam és magas szintű képzéssel lettem gazdagabb. Zsuzsa a lehető legjobb tudást adta át számomra, nagyon kedvesen, türelmesen, érthetően magyarázva és mutatva a gyakorlati részét, tehát bátran ajánlom Zsuzsát annak, aki el szeretné sajátítani a sminktetoválás rejtelmeit.”

Tankó Enikő

„Köszönöm a tegnapi napot!! Ma is mennék… :)”

Lázár Krisztina

„Köszönöm a szakmai alázatos hozzáállást a tanfolyam során. Örülök, hogy a Nouveau Contour gép mellett döntöttem és annak is, hogy az átképző tanfolyamot Császár Zsuzsánál végeztem el. Élveztem az egész napot és már akkor tudtam, hogy szeretni fogom ezzel a géppel a sminktetoválást!!! :)”

Király Gerti

„Köszönöm szépen az oktatást. Nagyon, nagyon jó volt, és örültem, hogy bevállaltam a megtanulását. Imádni fogom csinálni, és szerintem a vendégeim is imádni fogják ezt az újítást 🙂 Nagyon jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tanfolyamot. Köszönöm Zsuzsi és lányok.”
„Köszönöm szépen, hogy megtanulhattam a “füstös szem” tetoválás rejtelmeit! A tanfolyam ismét színvonalas és sokrétű volt. Imádtam! :)”

Solymosy Anita, Vörös Zsófia