Valósítsa meg álmait a szakmájában: legyen profi sminktetováló!

Régóta vágyik rá, hogy megmutassa, Ön többet tud, mint a környezetében dolgozó kozmetikusok? Szeretné bebizonyítani családtagjainak, hogy a kozmetikában is van tovább tanulási lehetőség, fejlesztheti tudását? Szeretne valamivel kiemelkedni az átlagosból? Szeretne elismerést, szeretetet, és hálát kapni? Jó lenne valami olyat tudni a szakmájában, amivel több pénzt kereshet?

pigmentflesje

Szeretne egy szóval SIKERES lenni?

Mi mindenben tudunk segíteni! Cégünk azért dolgozik 2001 óta Magyarországon, hogy partnerei a kozmetikus szakma elismert, vezető sminktetoválói közé tartozzanak.
Nouveau Contour rendszerével nemcsak tetováló géphez juthat, hanem olyan tudást és támogatást kap, mellyel sikeres csapat tagja lehet. Büszkék vagyunk azokra a partnereinkre, akik már több ezer elkészített tetoválással méltán képviselik a Nouveau Contour márkát.

Ne érje be kevesebbel, válassza a világszerte elismert minőséget, a Nouveau Contour márkát!

oklevelek_tablo_webre_nouveau_contour

Mi az amit nem kapsz tőlünk:

Nem kapsz gyors meggazdagodási tippeket, de megtanítalak, hogyan keress korrekt módon pénzt, mely többszöröse a jelenlegi bevételednek.

Nem fogom megoldani a vendég problémákat, én csak tudást, szemléletet, tanácsot adok, hogy legyen több vendéged!

Nem kapsz bombasztikus ígéreteket. Ha ilyenre van szükséged, számos más cég ajánl neked.

Nem kapsz feleslegesen hosszú elméleti fejtegetéseket, de a szükséges magabiztos tudást átadjuk. Ellenben gyakorlatban, amikor modellen tetoválunk, minden apró fogást, technikát megmutatunk, átadunk Neked!

 

Mi az amit kapsz?

Olyan magas színvonalú, intenzív traininget, melyen megtanulhatod a sminktetoválás alapjait, sőt egyes esetekben akár többet is. Elsajátíthatod azt a gondolkodást, szemléletet, mely szakmai alázattal és odaadással vonzza a vendégeket. Egyszerűen a sikert ajánljuk Neked!

 

Támogatási rendszerünk
A Nouveau Contour tetoválógép megvásárlásához többféle lehetőséget nyújtunk. (hitel, részlet, pályázat, stb.) Kérjük, a további információért vegye fel cégünkkel a kapcsolatot.

  • Kedvezményes Nouveau Contour kezdőkészlet vásárlással könnyen elkezdhet dolgozni.
  • Már a Nouveau Contour alaptanfolyamon megtanítjuk a szemöldök, szem és száj tetoválására, így rögtön utána elkezdheti a sminktetoválást.
  • Tanfolyamaink kedvezményes ára jóval alacsonyabb, mint más országokban.
  • Európai Uniós diplomát kap, mellyel bármelyik EU országban tetoválhat.
  • Folyamatos workshop lehetőséget ajánlunk haladó sminktetoválóknak.
  • Nemzetközi sminktetováló kongresszuson fejlesztheti tudását, világszínvonalú előadók és mesterek részvételével.