Egészség és szépség

A Lanéche Szépségszalon Budapest II. kerületében szeretettel vár minden szépülni vágyó hölgyet és urat. Kozmetikai kezelések széles tárháza várja Önt.

Az Orenna tartós szemöldök és szempillafestékeivel Ön mindig igézően szép lehet. Ezek a kozmetikai festékek akár négy hétig is képesek megtartani csodás és élénk színüket.

Fiatalodjon meg és tagadjon le akár egy évtizedet is korából orvoskozmetológiai kezeléseinknek köszönhetően.Szeretettel várja az OlivaMed.

A japán mérnökök mindig is élen jártak a műszaki megoldások terén. A japán karórák nem véletlenül olyan népszerűek, hiszen a mérnöki precizitás ezeben is megmutatkozik.

Minden egyéb

Ha az átlagosnál nagyobb testalkattal rendelkezel, akkor sem kell lemondenod a divatos megjelenésről. Az Adrenalin extra nagyméretű pólóiban te is divatos lehetsz majd.

Ha érdekel a divat, valamint a legújabb szépségápolási trendek és módszerek, akkor az Élet Blog cikkei között biztos találsz majd kedvedre való olvasmányt.

Ha egy biztos szakmára vágyik, akkor a fogtechnikusi hivatással nem foghat mellé. Jelentkezzen a Gransol fogtechnikus tanfolyamára egy kattintással.

Akkor sem kell lemondanunk a pislákoló tűz igéző látványáról, ha otthonunk nem alkalmas egy kandalló beépítésére. A megoldás egy elektromos kandalló.

Egy elegáns lakás nem lehet igazi egy csodás ólomüveg lámpa nélkül. A Lakásvarázs Tiffany lámpa kínálatában biztos megtalálja, amit keres.

Véplazmáddal most te is segíthetsz a súlyos betegségben szenvedő embereken. Látogass el te is a szegedi Plazma Pontra és nyújts segítő kezet!