“Ami döntően meghatározta szakmai pályafutásomat: Nouveau Contour medical sminktetováló gép”

1995 óta készítek sminktetoválást, de az első igazi nagy áttörés a munkám minőségében akkor következett be, amikor 2007-ben megvettem a Nouveau Contour sminktetováló gépemet. Ezt a gépet azzal a határozott szándékkal vásároltam, hogy végre elkezdhessem az ízlésvilágomnak, elképzelésemnek megfelelő szálazott szemöldök készítését.

A Nouveau Contour gépnek és Császár Zsuzsanna mindig segítőkész szakmai támogatásának köszönhetően hamar kialakult a saját technikám, és a természetes hatású szálazott szemöldök a legkeresettebb szolgáltatás lett a szalonomban. Míg legtöbben mélyen az átlagár alatt és csak akciókkal tudtak új vendéget szerezni, nálam a magasabb árak ellenére is közel fél évet kellett várni egy szemöldöktetoválásra.

Ma már kozmetikusként csak a sminktetoválással foglalkozom.

Mivel nagyon fontosnak tartom a korrekt és részletes mindenre kiterjedő tájékoztatást, 2013-ban megírtam az első magyar természetes hatású szemöldöktetoválásról szóló infókönyvet vendégeim számára. Referenciafotóimmal gazdagon illusztrálva bemutatom, milyen munkákat készítettem 2010-2014. között Nouveau Contour medical sminktetováló géppel és 1 liner tűmodullal.

A fejlődés azonban nem áll meg: 2015-ben megjelent a Micro, majd 2016-ban a Nano tűmodul, így a Nouveau Contour géppel még vékonyabb szálakat lehet készíteni mint korábban. Sőt a természetesség tovább fokozható a különböző szálrendezési technikák alkalmazásával, annak megfelelően, hogy az eredeti szemöldök szőrnövekedési jellemzői mit kívánnak meg.

Ma már több technikát is alkalmazok, de bátran kijelenthetem, hogy a Nouveau Contour medical sminktetováló gép megbízhatósága, könnyű kéziegysége, higiénikus és könnyen használható precíz tűmoduljai, döntően meghatározták szakmai pályafutásomat.

Vörös Gyöngyi, sminktetováló

Dermisz Szépségszalon, Fonyód