Sminktetováló Világkonferencia 2016

Idén 5. alkalommal került megrendezésre a Sminktetováló Világkonferencia Amszterdamban. Ez a kétnapos rendezvény lehetőséget biztosított minden résztvevő számára, hogy gyarapítsa tudását, ismereteit a legújabb technikákkal, illetve fejlessze a képességeit. A Sminktetováló konferencián találkozhattunk a világ több országából érkezett szakemberrel, konzultálhattunk a sminktetoválás kiválóságaival. A szakma legtehetségesebb művészei tartottak előadásokat, illetve bemutatókat élő modellen. A számos témát feldolgozó előadások választékából mindenki eldönthette, hogy számára melyik a legérdekesebb, a legfontosabb.

DSC08847

Egyszerre 4-5 előadást tartottak, külön termekben, 30-40 fővel!
Nem kellett aggódni, hogy bárki lemarad bármiről, mert többször megtartották ugyanazt az előadást!

Az idei konferencián a tavalyihoz képest még több előadó adta át tudását, és amire mi Magyarok külön büszkék lehetünk, hogy idén először Magyar előadó is a művészek között volt!

SBS Eyes – Chris Nay

Idén először egy Magyar művész is megcsillogtathatta tudását a nemzetközi Sminktetováló konferenciák legmagasabb fokán. Ő nem más, mint Chris Nay. Szinte üstökösként robbant be a köztudatba világszinten és fiatal kora ellenére már lehetősége volt egy színpadon szerepelni a szakma legnagyobb élő legendáival (Bangkok 2016. január).

chris

Stílusa laza, lezser, könnyed, mégis minden porcikájából az alázat és tisztelet sugárzik mind a többi szakmabelivel, mind a vendégeivel szemben. A Világkonferencián szemhéjtetoválást mutatott be, melynek címe „SBS Eyes” azaz Simple Black and Sharp volt. A bemutató lényege és egyben mondanivalója, hogy az egyszerűség az elegancia klasszikus eleme. Célszerű ezt elsajátítani magas színvonalon, ugyanis 10-ből 9 vendég, aki szemhéjtetoválást szeretne, leginkább ilyet kér. Chris hangsúlyozta, hogy miként lehet időt, energiát és fájdalmat spórolni az adott praktikák alkalmazásával, hogy valóban a szemkontúr „egyszerűen fekete és éles” legyen.