Újra Amszterdam! Újra PMUWC!

 

Idén is Amszterdamban találkozik a világ sminktetoválóinak krémje! Ne hagyd ki te se!

 

A 2018-as Sminktetováló Világkonferenciának (PMUWC) Amszterdam ad otthont . A részvétel azok számára ajánlott, akik egy helyen szeretnék megszerezni azt a tudást, amit egyébként több regionális továbbképzésen lehetne. Olyan mennyiségű tudás gyűlik itt össze, hogy egyszerűen kizárt dolog nem fejlődni egy ilyen eseményen. Az információáramlás egymás között páratlan. Az utóbbi évek során 5 kontinens országaiból képviselték magukat szakemberek, akik itt osztják meg egymással az összegyűjtött tapasztalatokat. 2 nap alatt 8 előadó élő modelles bemutatóit követhetjük nyomon testközelből (a bemutatók órarend szerűen vannak elosztva, tehát nem kell aggódni az esetleges átfedések miatt).

 

 

PMUWC előadók és témáik:

Anastasiya Roganova – Oroszország:

Oroszországban, azon belül is Moszkvában született és nőtt fel Anastasiya, akinek szenvedélye volt a művészet. Megalkotta saját stúdióját, mely nevéből a „STAR” nevet kapta. Anastasiya évek óta keményen dolgozik kifogástalan ízléssel és színérzékeléssel, amely segített neki olyan egyedi technikát létrehozni, amely nemcsak művészi hatású, hanem pontos tudományt is magába foglal. Ez a “STARDUST”.

 

Témája: „STARDUST”

„Ombre”, „pixel brows”, „nano-brows” néven ismerjük a púderes szemöldök technikát. Ennek a lényege, hogy a szemöldöknek tónust és vastagságot adjunk, aminek tartóssága 1-1,5 év és legnagyobb előnye, hogy a választott szín nem változik meg a rövid élettartalma miatt. A Stardust is egy púderes technológián alapszik, de fontos szempontokat követve válik igazán egyedivé. Maga a tetoválástechnika bármilyen géppel kivitelezhető, aminek a működési sebessége állítható. Mindössze egy tűt használ a munka során, aminek mérete 0,3-0,35 mm. A tű vékonysága adja ugyanis a „pixel” hatást. A szín átmenete képezi a könnyed, légies és elegáns hatást.

 

Anna Savina – Oroszország:

Anna Savina vezető szerepet tölt be a világon élen járó sminktetoválók között. Az orosz sminktetováló szövetség (The Russian Society of Permanent Make Up and Aesthetic Derma-pigmentation Specialists) elnöke valamint a milánói sminktetováló egyetem igazgatója. Szervezője és előadója nem egy oktatási kurzusnak és workshop-nak valamint tagja a Directors Biotek Russia-nak és szerzője a professzionális sminktetováló újságnak, a Pigment-nek.

 

Témája: „BABY DOLL LIPS”

Az Anna Savina féle baby doll száj tökéletesen idézi a telt, kissé biggyesztett ajkak hatását mindezt természetes, lágy tónussal összehangolva. A technika kifejezetten a sötét, barnás árnyalatú ajkakkal rendelkezőknek ajánlott. A baby doll egy modern és innovatív technika a sminktetoválásban.

 

Linda Paradis – Franciaország:

Linda 1996 óta oktat Dermapigmentációt. Ő az első, aki kifejlesztette és elindította a biztonságos technikát a tetoválás eltávolítására. Ezt a fantasztikus eljárást a lézeres tetoválás eltávolításának és a műtéti kivágások alternatívájaként forgalmazzák. Linda Paradis, a Linda Paradis Group vezérigazgatója és alapítója valamint híres tetoválás eltávolító tréner. Több mint 25 éves szakmai tapasztalattal, mint klinikai szakember, tréner és nemzetközi vizsgáztató. Linda tovább erősíti és bővíti a bőrrel kapcsolatos ismereteit, és világszerte utazik, hogy megismertesse az eredményeit a szakemberekkel, orvosokkal és más oktatókkal.

 

Témája: „PIGMENT REMOVAL”

 2006-ban Linda megalkotta az egyedi sminktetoválás eltávolító technikáját, mely garantálja a rendkívüli eredményeket lézer és minden komoly orvosi beavatkozás nélkül. A lézeres tetoválás eltávolítása és a műtéti kivágások fájdalmasak és minden esetben károsíthatják a környező bőrszövetet, ami hegesedéshez vezet. Linda technikája erre a legjobb megoldás. Szinte tökéletesen eltávolítja az elrontott sminktetoválást és a kisebb test tetoválásokat is.

 

Selen Senalp – Anglia:

Selen ciprusban született, később Londonban végzett egyetemet. Mindig is nagy szenvedélye volt a kreatív művészet. A sminktetoválás megadta neki a lehetőséget, hogy szenvedélyét kiélvezhesse.  Selen ma Londonban él és dolgozik 2012 óta. 13 év szakmai tudásával alkotta meg saját egyedi stílusát, ami a ’Selenbeauty’ vezető sminktetoválójává emelte. Ugyanakkor tagja a British Association of Beauty Therapy & Cosmetology (BABTAC)-nak.

 

Témája: „NATURAL EYEBROW CREATION”

Selen a legújabb innovációt alkalmazza a szemöldök készítés során, ami nem más, mint a nano tű technológia. Selen az egyik legjobb szakembere az aprólékosan kidolgozott szálazásnak és satírnak. Elmagyarázza, miként kell a szálirányt megválasztani és kivitelezni, valamint részletezi, hogy mi kell a sikeres munkához.

 

Sylwia&Sylwia – Lengyelország:

Tudomány és művészet találkozása. Sylwia Dobrowolska és Sylwia Nawrot mindketten a korrekciós sminkelés szakértői. Találkozásunk ennek volt köszönhető. Mindezt rengeteg közös publikáció, konferenciákon való részvétel, szakmai találkozó követett, kifejlesztve a saját orvosi esztétikai technikájukat, aminek a neve amazink areola. Ők a tulajdonosai a The micropigmentation institute Art and Science and private practices of cosmetology and esthetic dermatology-nak.

 

Témája: „AMAZINK AREOLA”

A nem műtéti úton készülő areola rekonstrukciója a témájuk. A technika egyedisége, hogy szigorúan csak szakmai szemmel nézzük az areolát. A tökéletes rajzolás elsajátítását tanítják a NAC (Nipple Areola Complex) segítségével, főképp szem előtt tartva, hogy az areola olyan, akár az ujjlenyomat, mely szerint nincs két egyforma. Az eredménynek úgy kell kinéznie, mint egy természetes areola.

 

Wioletta Dabrowski – Ausztria:

Wioletta örök szenvedélye volt a portrérajzolás és a színek kreatív alkalmazása. 2012-ben kezdett el sminktetoválással foglalkozni. 2013-ban pedig már meg is alapította saját sminktetováló szalonját, ami a Beauty Permanent Make Up Bécsben. Rendszeres képzéseken vesz részt a mai napig, hogy fejlessze szakmai tudását és szélesítse látókörét. Wioletta már bizonyította páratlan tudását a tavalyi PMU WC bajnokságon. Athénban 2016-ban és Amszterdamban 2017-ben megnyerte a „gépi szálazott szemöldök” kategória címet.

 

Témája: „FEATHERY BROWS”

Wioletta igazI inspirációja a technikához a toll struktúra volt. A pigment mintázata elég könnyednek hat. Ennek oka a vékony, de éles vonalvezetés, amitől a teljesen természetes hatású szemöldököt kapunk. A gyógyulási folyamatot követően szinte senki nem tudja elkülöníteni a jól megválasztott színű pigmentvonalat a természetes szőrszáltól. Minden szál egyenként kivehető és nem változik meg idővel a színárnyalat. Wioletta két színt és egy nanotűt használ a munkához. Techinkája igazi áldás az alopeciában szenvedőknek.

 

Wang Wendan – Kína:

Wang a nemzetközi hírnévnek örvendő sminktetoválóművész, Wayne Shi tanítványa. Már 23 éve a szépségiparban dolgozik. Elmondása szerint a női szépség a szívben lakozik, ott orientálódva oszlik szét és sugárzik kifelé. Wang életfilozófiája: „Javítsd meg a szíved, javítsd meg az életed. Gyönyörű szív, gyönyörű világ!”

 

Témája: „ENERGY EYEBGROW OF FIVE ELEMENTS”

Az öt elem megléte fontos a kínai kultúrkörben. Az öt elem az arany, a fa, a víz, a tűz és a föld. Ezek megerősítik egymást és minden belőlük származik. A szemöldök harmóniája ugyanúgy, mint minden az öt elem erejéből eredeztethető, így fontos hogy arcodon a számodra legtökéletesebb szemöldök tündököljön. Wang segít megtalálni a belső Zen-ed, aminek köszönhetően arcod igazi éke lehet a szemöldököd.

 

Yasmin Rivera – USA :

Yasmin önképzéssel alakította ki sminktetoválói tudását, aki imádja és folyton keresi a kihívásokat, hogy vendégeinek a legjobbat nyújthassa. Kiváló mesterművész korlátlan kreativitással megáldva, aki szereti a nőiességet és a szexualitást kihangsúlyozni. Yasmin kezében 15 év tapasztalata dolgozik, amit elégedett kliensek sora követ, akik önbizalomhiányban szenvedtek. Tíz szakembert nevelt ki, akik az üzleti életben maximálisan megállják a helyüket és különböző szervezetekben vesznek részt. Yasmin tehetséges tanár, aki élvezi, hogy megoszthatja tudását. Szívesen tanítja kollégáinak, barátainak a kereskedelmi és üzleti trükköket és titkokat, hogy még sikeresebbé válhassanak.

 

Témája: „SCULPTED VOLUMINOUS EYEBROWS”

Szemöldöktechnikája a gépi és a kézi tetoválás előnyeit ötvözi. Microblade-del kezdődik a kezelés, ahol az úgynevezett keresztező módszert alkalmazza. Ennek köszönhetően a szálak 85%-a egy húzásra megvan. A gépi tetoválásrésznél egy laza, púderes hatást készít, ami ellágyítja a szemöldököt.

 

A konferencia összes résztvevője oklevelet kap valamint egy ajándékcsomagot a 2 nap elteltével. Továbbá lesz még egy VIP oktatási nap, amire szintén lehet jelentkezni, ahol pedig mi magunk tanulhatunk különböző sminktetoválási technikákat élő modelleken, szakemberek oktatásával egybekötve.

Továbbá bajnokság is lesz, szemöldökszálazás illetve satírozás osztályban, ahol a díjazottak értékes nyereményeket kapnak!

A konferencia megkoronázása a gála est, amelyen részt vesz az összes előadó, és ahol egy 4 fogásos vacsora vár minden résztvevőre, remek hangulatban élőzenével, idilli környezetben.

Az előadások angol nyelven folynak!

 

A konferencia időpontja és helyszíne: 2018. November 3-4., Amsterdam, Marriott Hotel, 

 

Árak:

Konferencia – 695 € / fő

Tartalmazza a belépőjegyet a 2 napos konferencia előadásaira, szabad étel-és italfogyasztást, valamint „luxus” ebédet mindkét napon! Továbbá óriási lehetőséget biztosít, hogy új, szakmai kapcsolatokat létesítsen és szakmai előmenetelét emelje!

Gála vacsora – 125 € / fő

A „Konferencia” jegy mellé rendelhető. November 3-én, este, 4 fogásos pazar vacsora, élőzenével kísérve. A gálaesten találkozhatunk az összes meghívott előadóval és egy kellemes estét tölthetnek együtt az érdeklődők.

Bajnokság – 99 € / fő

Nevezz be és nyerj! A verseny két kategóriája: szemöldökszálazás illetve satírozás. Mindkét kategóriában 3 díjat osztanak ki és minden díjazott belépőt nyer a gálavacsorára!

VIP oktatás – 895 € / fő

Bővítsd a szakértelmed különleges képzéssel! VIP képzésen vehetsz részt November 5.-én, mely két előadást tartalmaz!

Jelentkezni itt tudsz!