Nouveau Contour Pigments 2019 Set 2

A sminktetoválás elkészítéséhez csak speciálisan ilyen célra készített pigmenteket, vagyis sminktetováló festék anyagokat használunk. A sminktetováló festék a testtetoválásokhoz, vagyis a hagyományos tetoválások készítése során használt pigmentektől lényegesen eltérnek, mert a sminktetováló pigmentek szemcse nagysága más. Többek között ennek köszönhető a sminktetoválás azon tulajdonsága, hogy néhány év alatt fokozatosan és egyenletesen elhalványodik, majd lebomlik a szervezetben. Azt azonban pontosan meghatározni nem lehet, hogy a sminktetováló festék hány évig marad meg a bőrben, hiszen ezt az életkor, valamint az életmód és persze az anyagcsere folyamatok is befolyásolják. A sminktetováló festék azonban legalább 2-3 évig dekoratív megjelenést biztosít. A felszívódás és halványodás az optimális pigment nagyság miatt az évek múlásával is egyenletes.

Forradalmi eljárással készítette új, gammasterilizált pigmentjeit a Nouveau Contour cég. Ennek az eljárásnak köszönhetően a pigmentek 100%-osan sterilek, használatuk biztonságos.

Sminktetováló festék kiszerelése:
10 ml – a pigmentek csomagolása lehetővé teszi, hogy akár közvetlenül a higiéniai modulba vagy akár a tetováló pigment tartó csészéjébe tudjunk cseppenteni a szükséges mennyiséget.
Kapható a sminktetováló festék mellé külön higító, ami a bázis alapanyaga, így gazdaságosan tudunk dolgozni. A pigmenthigító használatával a konzisztencia igény szerint beállítható és elkerülhető a sminktetováló festék beszáradása.

Nouveau Contour Pigmentek jellemzői:

  • EU egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Allergia tesztelt
  • Dermatológiailag tesztelt
  • Gammasterilizált
  • Nem tartalmaz toxikus, irritációt vagy intoleranciát okozó anyagot
  • Pigment szemcsék mérete egyenletes
  • Egységnyi sminktetováló festék mennyiségben azonos a pigment szemcsék száma
  • A sminktetováló festék praktikus pumpás kiszerelésben kapható
  • Kiváló színtartó hatású sminktetováló festék
  • Gazdaságos
Nouveau Contour Pigments 5
Megérkeztek az új pigmentek!

Vadonatúj pigment kollekcióval jelent meg a Nouveau Contour cég.  A legújabb összetételű 10 ml pigmentek sokkal tetszetősebbek és használatuk még higiénikusabb, mivel pumpás kiszerelésben kerülnek forgalomba.  Az új termékek között több a divatos, élénk, energikusan határozott szín. Két különböző összetételű pigment sorozat jelent meg.

– Az organikus pigmentek, melyek 100% szervesek, vasoxid mentesek, kevesebb alkoholt tartalmaznak és magas koncentrációjú élénk színek jellemzik.

– Fusion pigmentek, melyek a szerves és a szervetlen pigmentek kizárólag előnyös tulajdonságait ötvözi.

Európában az Europian Cosmetic Directive 76/76 és a 6. Directive 93/35 EEC szabályai az irányadóak, kivétel nélkül minden pigmentnek ezeknek kell megfelelnie. A Nouveau Contour pigmentek címkéje tartalmazza a származási helyet, szavatossági időt és a gyártó nevét is.

Pigmentek minőségi tanúsítványai: