Nouveau Contour model 8.2

 

Miért fontos a tetoválás utáni ápolás?

A tökéletes végeredmény szempontjából kiemelkedő jelentősége van a tetovált felület ápolásának a gyógyulási időszakban.

 

Azalatt a 2 hét alatt, amíg a pörk lejön, a hámlás is tart és a gyógyulás megtörténik, fokozottan kell védeni az érzékeny tetovált felületet.

A tetoválás utáni ápolásnak a célja, hogy segítse a sebgyógyulást, ne engedje kiszáradni a felületet, és a gyógyulás egyenletesen menjen végbe. A krémnek védenie kell a bőrt a külső káros hatásokkal szemben, azaz a kórokozóktól, az időjárási viszontagságoktól (pl. a szél), a portól és a mindennapi szennyeződésektől.

A Nouveau Contour utóápoló krém színezék, illatanyag és tartósítószer mentes, nem irritál. Aktív sebgyógyító, hámosító és tápláló anyagot tartalmaz. Puhán tartja a bőrfelületet, csökkenti a bőr láthatatlan vízleadását (TEWL). Mivel nem engedi kiszáradni a bőrfelületet, így az nem viszket, a vendég sem fogja kapargatni a sebet.
Az utóápolónak nyomóhatása is van, így segíti a pigmentek bent maradását a bőrbe. Minél kevesebb pigment pereg ki a gyógyulás folyamán, annál jobb színtartó hatása lesz a sminktetoválásnak.

 

A Nouveau Contour utóápoló készítménye steril csomagolásban, kis és kompakt kiszerelésben kapható. Visszazárható tégelyét a nap bármely szakában használhatja a vendég és elegendő mennyiséget tartalmaz, így a korrekcióhoz is elég lesz.

A rendkívül kedvező ára miatt kifejezetten gazdaságos! Nem kell a vendéget patikába küldeni krémért vagy akár a sminktetoválónak kitégelyezni az otthoni ápolásra szánt krémet. Sokkal elegánsabb lezárt, steril gyári csomagolásban odaadni a vendégnek! Az igényes sminktetováló munkához ez is hozzátartozik!


Hírlevél feliratkozás