3 napos Derma Mikropigmentációs Workshop – Orvosi Tetoválás

 

Időpont: 2017. Október 4-6.

Helyszín: Nouveau Contour képviselet, 1023 Budapest, Frankel Leó út 21.

Meghívott nemzetközi előadó: Yvette Brijder Zacharowitz (Dél-Afrika)

„3 nap együttlét, egy életen át tartó segítség…”

Bizonyos esetekben a betegségek nyomot hagyhatnak a bőrön. Az ilyen esztétikai problémák gyakran megkeserítik viselőjük életét. Efféle gondokkal küzdő páciensek számára kiváló lehetőség az orvosi mikropigmentáció – ahogy a szakma nevezi, derma mikropigmentáció – hogy megszabaduljanak a zavaró jellegű esztétikai hibáktól. Napjainkban az orvosi tetoválás, mint lehetőség egyre több ember számára válik ismertté, így az ezzel kapcsolatos igény is egyre nagyobb. A Derma Mikropigmentációs Workshop oktatást azzal a céllal szervezzük, hogy minél többen segíthessünk és minél több helyre eljuttassuk tudásunkat.

Derma Mikropigmentációs Workshop témái:

 • A mellbimbó és udvar rekonstrukciós műtét utáni kialakítása
 • Balesetből, vagy műtétek után keletkező hegek bőrszínnel való feltöltése
 • Bőrbetegségek során keletkező pigmenthiányok pótlása.

Mellbimbó és udvar tetoválás – Areola pigmentáció

Szomorú tendencia, hogy idehaza is egyre több hölgy küzd a mellrákkal. A műtét során az emlődaganat eltávolításával a mellbimbó és az emlőudvar is eltávolításra kerül. Az úgynevezett areola tetoválással azonban ezek a hiányosságok pótolhatók. A rekonstruált mell egy 3 dimenziós emlőudvar tetoválásával hasonlóvá varázsolható, mint a természetes. Ehhez az eljáráshoz azonban elengedhetetlen a megfelelő tudás, hiszen az átültetett szöveteken kell létrehozni az emlőudvar színét, méretét, formáját és a fekvését is.

 

 

 

Scar álcázás

Bármilyen műtétről, esetleg balesetről is van szó, bőrünk maradandóan hegesedik, színe a többi bőrfelülettől világosabbá válik. Ennek a színeltérésnek a megszüntetésére a legjobb megoldás a színnel való elfedés lehet, mely csökkenti a heg és a természetes bőrszín közti kontrasztot.

 

 

 

 

 

Hypopigmentáció

Egyes bőrbetegségek, mint például a vitiligo is eredményez színeltéréseket. Ilyenkor a világosabb tónusú bőrfelületet természetes bőrszínhez hasonló pigmenttel töltjük fel, így ezen a pigmenthiányon is tudunk szépíteni!

 

 

 

A workshop vezető oktatója: Yvette Brijder Zacharowitz

Yvette Zacharowitz, okleveles Master Intra Dermal Pigmentológus Dél-Afrikában (Johannesburg), aki hosszú évek óta praktizál az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában is. Számos világszerte elismert sebész kollegával együtt dolgozva, kifejlesztette saját fájdalommentes technikáját.

Annak köszönhetően, hogy megnövekedett az igény a medical camouflage valamint a rekonstrukciós kezelésekre, Yvette 1999-ben bekerült egy orvosi csapatba ahol segített kifejleszteni a mell rekonstrukciós beavatkozások utáni esztétikai összhatást. Saját optikai illúziós (3D) és realisztikus areola valamint mellbimbó tetoválási technikáját alakította ki munkájában. Ezzel nagyban hozzájárul ahhoz, hogy javítsa páciensei életminőségét és segítsen nekik visszanyerni elvesztett önbizalmukat.

A Világ minden táján alkalmazzák a technikáit!

Egyike a mindössze 200 főből álló „USA Master Intra Dermal Pigmentologist” csapatának, és globálisan ismert és elismert minőségi munkáiról valamint oktatási rendszeréről. Szintén úttörő szerepet tölt be a „camouflage” azaz sebhelyeket valamint orvosi hegek eltüntetését fejlesztő tetoválóknak. Illetve ő az egyetlen, aki hatékony módszert ismer a bőrrepedések (striák) eltüntetésében.

Ezek után magától vetődik fel a kérdés: Vajon hol máshol tudnád 19 év összegyűjtött tapasztalatát megkapni mindössze néhány napban?

Mit kapsz pontosan, ha eljössz a 3 napos rendezvényre?

 • Megismerkedhetsz az orvosi mikropigmentáció rejtelmeivel
 • Nemzetközileg elismert szaktekintély fog 3 napon keresztül oktatni (Yvette Brijder Zacharowitz), aki Dél-Afrikából érkezik hozzánk
 • Nemcsak előadásokat, hanem élő modellen lévő gyakorlati bemutatókat láthatsz közvetlen közelről
 • Te magad is elsajátíthatod az orvosi tetoválást, műbőrön
 • Azonnal alkalmazható tippeket és módszereket kapsz, amit beépíthetsz a vállalkozásodba
 • Megkapod azt az érzést, hogy milyen jó segíteni a nehéz helyzetben lévő, rászoruló vendégeknek!

Gyere el, ha…

Fejlődni szeretnél a szakmádban, és a napi rutin feladatok mellett új kihívásokra vágysz.

Ha egészségügyi intézményben dolgozol, vagy tervezed a jövőben és orvosokkal együttműködve szeretnél dolgozni.

Régóta foglalkoztat az orvosi mikropigmentáció, de nem volt idáig lehetőséged megtanulni.

Szeretnél segíteni olyan vendégeknek, akiknek nagy szükségük van rá!

Nem neked való ez a 3 napos workshop, ha…

Már vállalkozásodban annyi bevételed van, hogy nem szeretnél több pénzt keresni.

Nem vagy elég kreatív, és nem bízol magadban.

Nem vagy biztos benne, hogy új dolgokat fogsz tanulni.

Nincs szükséged ezekre az értékes információkra.

Részvételi díj

Program díja: bruttó 320 ezer forint, melyet két részletben fizethetsz. Jelentkezéskor a díj 50%-át, a maradékot pedig a tanfolyamon kérjük fizetni. Jelentkezz minél hamarabb, mert a hatékony oktatás érdekében maximum 15 fő jelentkezését tudjuk fogadni!

A befizetett összeg a 3 napos workshop elméleti és gyakorlati oktatásán kívül tartalmazza a felhasznált eszközöket és természetesen mindhárom napra több fogásos ebédet, kávét és üdítőket.

Jelentkezési feltételek:

 • Sminktetováló alapképesítésről oklevél (fénymásolatot kérünk)
 • 1 év szakmai tapasztalat
 • Saját tetoválógép

A tanfolyam elvégzéséről minden résztvevő angol nyelvű oklevelet kap.

Mindenki saját tetoválógépével dolgozik. Az előadások és a bemutató angol nyelven folyik, melyet résztvevőink magyarul hallgathatnak!

Ha velünk tartasz, 3 napon keresztül azon leszünk, hogy jó hangulat keretében motiváljunk egy új

esztétikai szakterület megismerésében!