Nyílt nap szeptemberben a Nouveau Contour Akadémián!

2017. szeptember 18-án, 10 – 16 óráig INGYENES NYÍLT NAPOT TARTUNK megújult oktatóközpontunkban!

A Nouveau Contour Akadémia megújulva, megszépülve várja régi és új tanulóit! A terem, a felszerelés új, a tanárok a régiek. Császár Zsuzsanna, okleveles sminktetováló mester és Chris Nay, sminktetováló művész úgy döntött, hogy egy napra megnyitja az oktatóközpont kapuit és nyílt napot tartanak az érdeklődőknek!

NYÍLT NAP

Kiket várunk?

Azokat a kozmetikusokat várjuk, akik érdeklődnek a sminktetoválások, vagy orvosi tetoválások iránt, de még nem köteleződtek el, illetve azokat, akik már a szakmában dolgoznak, de szeretnék tudásukat fejleszteni, érdeklődnek az új lehetőségek iránt.

Gyere el, ha érdekelnek a sminktetoválással kapcsolatos újdonságok, legújabb fejlesztések. Töltsünk el együtt egy kellemes napot a szakma kiemelkedő alakjaival. Osszuk meg egymással tapasztalatainkat, tanuljunk egymástól. Lehetőséged nyílik személyesen feltenni azokat a kérdéseket, melyek régóta foglalkoztatnak, munkád során felmerültek. Hidd el a Te kérdésed másnak is érdekes lehet!

new product

A nyílt nap során bemutatjuk legújabb fejlesztésű Nouveau Contour gépünket, újdonságainkat.

Kézbe foghatjátok, gyakorlópadon kipróbálhatjátok professzionális tetováló gépeinket!

Azoknak, akik részt vesznek a nyílt napon, kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk!

Ha nem tudsz egész nap itt lenni, ne aggódj, a program kötetlen, bármikor csatlakozhatsz hozzánk, hidd el 1-2 óra is hasznos lesz számodra!

A program ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Kérünk a regisztrációnál az üzenetbe írják bele, hogy “Nyílt nap”.