Nouveau Contour Akadémia hivatalos 3. budapesti Sminktetováló Konferencia

fejléc
2016
  Budapest  

Február 20.-án került megrendezésre a 3. Sminktetováló Konferenciánk Budapesten a Benczúr Házban. Az esemény teltházzal zajlott és nagy sikerrel mutattuk be az új, innovatív technikát, a Hybrid Mikropigmentációt. Külföldi előadóink között szerepelt: Joris Stevens (sminktetováló, szakoktató tréner) és köszöntőt mondott Armand Hoes (a Nouveau Contour cég elnök-vezérigazgatója). Hazai előadóink (Dr. Kolat Zsuzsanna, Császár Zsuzsanna, Kutassy Krisztina, Vörös Zsófia és Chris Nay) magas szinten adták át tudásukat.

Válogatás a Konferenciáról írt véleményekből

Vörös Gyöngyi
,,Nagyon vártuk ezt a rendezvényt, mivel ez volt az első, ahova már egy olyan kolléganőmmel/tanítványommal érkeztem, aki javaslatomra nálad tanulhatta meg a sminktetoválás alapjait.
Kedves Zsuzsa, ezúton is köszönjük neked és csapatodnak azt az áldozatos munkát, amit egy ilyen kongresszus megszervezésével vállaltok.
Egy ilyen rendzevény nem csak új információk, új technikák megismerésére ad lehetőséget, hanem egyben szakmai találkahely is, ahol a smintetoválók személyes tapasztalatcseréjére is van lehetőség.
A kongresszus azon felül, hogy hasznos és új információkkal gazdagított mindkettőnket, olyan energiákkal töltött fel, ami plusz lendületet ad a további szakmai munkához. További sikeeres munkát kívánok nektek is!”

Kaposi Viktória
,,Nagyon örülök, hogy részt vettünk az általatok szervezett Sminktetováló Konferencián, rendkívül sok érdekes dologról hallottam, számos új technikát ismerhettem meg előadásaitokon. Lassan 1 éve már, hogy a sminktetováló alapképzésen elsajátíthattam Tőled a tetoválás alapjait, azóta is folyamatosan fejlesztem magam Vörös Gyöngyi mellett és egy ilyen rendezvényen való részvétel újabb ötleteket, energiákat ad a további tanuláshoz, szakmai fejlődésemhez.”

Bencsik Erika
,,Nagyon jó volt a rendezvény, közsönjük a sok hasznos információt, bemutatót. Biztos, hogy legközelebbi rendezvényen is számíthattok ránk!”

Bogya Cseri Adrienn
,,Nagyon-nagyon szuper volt a mai nap! Köszönjük!”

Kármán Csilla
,,Gratulálok mindenkinek, aki részt vett a mai konferencia szervezésében, és az előadóknak is! Szuper volt minden! Köszönjük!”

Lázár Kriszti
,,Fantasztikus volt a tegnapi nap, nagyon köszönöm, hogy ott lehettem. Büszke vagyok, hogy veletek dolgozhatok. Puszi: Kriszti!”

Solymosi Anita
,,Köszönjük a konferenciát nagyon színvonalas volt. Jól éreztem magam. A tanfolyamon találkozunk!”

Firánné Szikszai Bernadett
,,Köszönjük a munkátokat. Remek volt a konferencia! Tanolyamon találkozunk!”

Giczi Ildikó
,,Sziasztok! Még egyszer köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem a konferencián! Szerintem nagyon jól sikerült és sokat tanulhattunk! Gratulálok és a füstös szem tanfolyamon szerintem találkozni fogunk!”

Király Gerti
,,Zsuzsa, köszönöm Neked és a Csapatodnak a látottakat, hallottakat!”

Vidáné Kiss Mariann
,,A konferencián minden nagyon tetszett, szuperek voltatok és nagyon jók voltak az előadások. Nagyon tetszik az új technika. Alig várom, hogy egyeztessünk a tanfolyami időpontokról. Neked meg különösen köszönök mindent, amit eddig is kaptam, a tanfolyamon és azóta is a sok-sok tanácsot!!! Szuper kis csapat vagytok! 🙂 Minden elismerésem.”

Armand Hoes
Thank you Susanne for your well organized event!
Your speakers presented very well on how Nouveau Contour contributes strives to raise the level of our industry. It was great how you shared our knowledge!
The venue was beautiful.
Organization meticulous.
Job well done!!

Best regards,
Armand Hoes
CEO

Szeretném megköszönni Zsuzsannának a kitűnően szervezett konferencián való részvételt!
Az előadók remekül adták át, hogy mennyire fontos a Nouveau Contour cég számára a szakma színvonalának növelése illetve az erre való folyamatos törekvés. A tudást is tökéletesen sikerült megosztani a jelenlévőkkel.
Mindenképp említést érdemel a gyönyörű környezet, ahol a konferencia zajlott.
Aprólékos és kidolgozott szervezés.
Szép munka!

Üdvözlettel,
Armand Hoes
Elnök-vezérigazgató