Idén is Amszterdamban találkozik a világ sminktetoválóinak krémje.

6. alkalommal rendezik meg a Sminktetováló Világkonferenciát (PMUWC). A részvétel azok számára ajánlott, akik egy helyen szeretnék megszerezni azt a tudást, amit egyébként több regionális továbbképzésen lehetne. Olyan mennyiségű tudás gyűlik itt össze, hogy egyszerűen kizárt dolog nem fejlődni egy ilyen eseményen. Az információáramlás egymás között páratlan. Az utóbbi 5 évben mindig legalább 40! országból képviselték magukat szakemberek, akik itt osztják meg egymással az összegyűjtött tapasztalatokat. 2 nap alatt 8 előadó élő modelles bemutatóit követhetjük nyomon testközelből (a bemutatók órarend szerűen vannak, elosztva tehát nem kell aggódni az esetleges átfedések miatt).

PMUWC előadók és témáik:

Giada Longo – Olaszország

2004 óta a szakmában, mindig is a szépség megszállottja volt, és éppen ezért szeretett volna valami olyat létrehozni, ami személyre szabva egyéni hatást kelt. A legmagasabb művészi technikákat elsajátította, ennek köszönhetően képes természetes és szimmetrikus szemöldököket létrehozni valamint teltebb ajkat varázsolni a nőknek. Évek óta Anna Maria Finelli csapatának megbecsült tagja és oktatója.

Témája: „The Secret Blush”

Giada által fejlesztett szájtetoválási technika. Elsajátításához rutinosnak kell lenni a korrekciós tetoválásokban. Az eredmény természetes pirospozsgás ajkak, melytől az arc fiatalosabbnak és élettel telibbnek tűnik.

Karen Betts – UK

Senkinek nem kell bemutatni, a szakma úttörője és nagykövete világszerte. Tudása és tapasztalata páratlan, oktatási rendszere is kimagasló. Szemöldök formázása miatt a legismertebb.

Ő az igazgatója a K.B Pro valamint Nouveau Beauty Group-nak, az Egyesült Királyság vezető szépségipari akadémiájának sminktetoválás terén. Rengeteg kitüntetést és díjat kapott már karrierje során, ami bizonyítja a sminktetoválással szembeni elhivatottságát. Ezek között van a 24. SPCP konferencián kapott ’Industry Leader Award 2015” valamint a 2014-es Natwest Every Woman Awards „Woman of the Year” díj is.

Folyamatosan dolgozik és nap, mint nap vállal új vendégeket, illetve számtalan jótékonysági alapnak is a tagja ahol az orvosi tetoválási tudásával segít a rászorulóknak.

Témája: Feltöltés alatt

Rebecca Chung – Hong Kong

Rebecca világszerte elismert sminktetováló művész illetve oktató. 2010-ben megalkotta a saját microblade technikáját. 2013-ban ő volt az első, aki saját kézi szálazott szemöldök illetve szempilla technikát mutatott be. Azóta rendszeres előadó világszerte illetve nemzetközi versenyeken is zsűrizik, mint pl: First International Conference of Russia, Estetica in Rio de Janeiro és Congresso International de Micropigmentation. Számos országban tanít mint az Egyesült Államok, Brazília, Oroszország, Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Franciaország, Kína stb.

Témája: “Celebrows”

Rebecca Chung saját szemöldökszálazási technikája. A szálazott és satírozott szemöldök kombinációja. A microbladdel éles szálakat lehet alkotni a satírozással pedig teltebb hatást lehet kelteni a szemöldökön. A hatás drámai!

Vicky Martin – UK

16 éves tapasztalattal a háta mögött Vicky is tagja az idei konferenciának. 2000-ben kezdte a sminktetoválást majd 2006-ban az USA utazott, hogy elsajátítsa az orvosi tetoválást. Amilyen képzést el lehet végezni, ő mindent elvégezte. Minden évben folyamatosan képzi magát. 2016-ban az Egyesült Államokban, Brazíliában illetve Európában tevékenykedett főleg. Nagyon szenvedélyes a munkájával kapcsolatban.

Témája: “3D Areola, Vicky Martin Method VVM”

A világ minden tájáról összegyűjtött tudást az areola tetoválás terén egyesítette és létrehozta a saját technikáját. Úgy gondolja minden nő, aki túlélte a rákbetegséget a létező legjobb orvosi tetoválást érdemli, hogy lezárhassa a betegség hosszú és fájdalmas gyötrelmeit.

Alina Soloveva – Oroszország

Alina a sminktetoválás világában ismert és elismert szakember. 16 éves tapasztalatával nagyon keresett szakember előadóként, oktatóként valamint művészként nemzetközi szinten. Kitüntetett a Tattoo College Biotek által illetve döntős volt a VII Open Russia Permanent Make Up Championship „The Contour of Age” kategóriájában. Rendszeresen zsűrizik világszerte. Mindezek mellett Alina az igazgatója a Sphinx-nek, egy sminktetováló szalonnak Moszkvában, valamint rendszeresen ír a PMU International magazinnak.

Témája: “Sculptural Lips”

Extra dús ajkak Alina Soloveva technikájával. egyetlen tű és pigment kell csupán hozzá, hogy elérhessük a kívánt hatást. A Sculptural Lipsnek köszönhetően visszanyerhető az ajkak formája és telítettsége, amely korral veszít a szépségéből.

Ksenia Generalova – Oroszország

Nemzetközi mestertréner és elismert művész. Szentpéterváron tanult a művészeti egyetemen majd Németországban és Olaszországban képezte tovább magát. A stílusát Sviatoslav Otchenash és Natalia Smirnova társaságában tökéletesítette Tallinnban. Nemzetközi konferenciák rendszeres meghívott előadója.

Témája: “Magic Eyes”

Tudja meg, hogyan lehet a tekintetet kiemelni illetve dúsítani a szempillákat Ksenia saját technikájával. Minden nő számára ideális, kortól vagy származástól függetlenül. Akinek ilyen technikával készül a szeme garantáltan mindig magabiztos lehet. A technikát lehet klasszikus feketében illetve színek használatával is alkalmazni.

Alessia Di Carlo – Olaszország

Alessia kulcsa a sikerhez és éveken át tartó tanulás volt különböző metódusok elsajátításával Olaszorságban illetve külföldön egyaránt. Rengeteg elvégzett tanfolyam után, melyek közül nem mindegyik volt kielégítő, csatlakozott Anna Maria Finelli csapatához, ahol meglátták benne a tehetséget és hamar oktatóvá nőtte ki magát. Ennek köszönhetően nyitotta meg saját iskoláját Como-ban ahol rendszeresen oktat, különböző szinten.

Mindig érdekelte a hajtetoválás, így hát elvégzett számos tanfolyamot a szakma legelismertebb oktatóival. Ezt követően megalkotta a saját eljárását, ami hamar kivívta magának tiszteletet minden profi sminktetováló körében.

Témája: “Scalp Pigmentation”

A skalp pigmentáció Alessia által a tökéletes kohézió a pigmentek és tűmodulok között, a hosszantartó és természetes hatás érdekében. Ez nem simán „a fej megpöttyözése” hanem 3D hatást kelt a technikai tudás és esztétikum keveréke. Realisztikus eredmény, amitől a vendég önbizalma biztosan megnő a kezelés végére.

Katarzyna Pawlowska – Lengyelország

Katarzyna kiemelkedő egyéniség mind a smink mind pedig az orvosi tetoválások terén. Döntős volt a Long time Liner International bajnokságán 2014-ben és 2015-ben, valamint döntős a Lengyel Bajnokságon 2015-ben. Katarzyna az alapítója a Permanent Make Up Academy Katarzyna Pawlowska és a Hebe Day Spa-nak Torun-ban. Az ő nevéhez fűződik az „Ombre Lips Flower Effect” mely technikát aktívan oktatja jelenleg is világszerte.

Témája: “Ombre Lips Flower Effect”

Tudja meg, hogyan lehet elérni az ombre hatást Katarzyna eredeti szájtetoválási módszerével vegyítve. A színátmeneten van a hangsúly, amely olyan lágy, hogy szinte észrevehetetlen a színek találkozása. Két független szín alkalmazásával érhető el a hatás minek következtében az ajkak olyanok lesznek, mint a színes virágszirmok. Az ombre hatáshoz még egy harmadik szín hozzáadása szükséges.

A konferencia összes résztvevője oklevelet kap valamint egy ajándékcsomagot a 2 nap elteltével. Továbbá lesz még egy VIP oktatási nap, amire szintén lehet jelentkezni, ahol pedig mi magunk tanulhatunk különböző sminktetoválási technikákat élő modelleken, szakemberek oktatásával egybekötve.

Idén először bajnokság is lesz, szemöldökszálazás illetve satírozás osztályban, ahol a díjazottak értékes nyereményeket kapnak!

A konferencia megkoronázása a gála est, amelyen részt vesz az összes előadó, és ahol egy 4 fogásos vacsora vár minden résztvevőre, remek hangulatban élőzenével, idilli környezetben.

Az előadások angol nyelven folynak!

A konferencia időpontja és helyszíne: 2017. November 4-5., Amsterdam, Marriott Hotel, 

Árak:

Konferencia – 595 € / fő

Tartalmazza a belépőjegyet a 2 napos konferencia előadásaira, szabad étel-és italfogyasztást, valamint „luxus” ebédet mindkét napon! Továbbá óriási lehetőséget biztosít, hogy új, szakmai kapcsolatokat létesítsen és szakmai előmenetelét emelje!

Gála vacsora – 125 € / fő

A „Konferencia” jegy mellé rendelhető. November 4-én, este, 4 fogásos pazar vacsora, élőzenével kísérve. A gálaesten találkozhatunk az összes meghívott előadóval és egy kellemes estét tölthetnek együtt az érdeklődők.

Bajnokság – 79 € / fő

Nevezz be és nyerj! A verseny két kategóriája: szemöldökszálazás illetve satírozás. Mindkét kategóriában 3 díjat osztanak ki és minden díjazott belépőt nyer a gálavacsorára!