Az igényesség már a tetoválógép kiválasztásánál kezdődik.

 

Még mielőtt megpróbálná elsajátítani a tetoválás készítésnek “művészetét” a legfontosabb, hogy alaposan tekintse át a tetoválógép kínálatot. Számos tényezőt kell figyelembe vennünk, ha a legmegfelelőbb tetoválógép mellett szeretnénk letenni a voksunkat. Egy tetoválógép ára nyilván mindenki számára fontos, de ne ez legyen a legfontosabb tényező! Egy alacsonyabb árkategóriába tartozó sminktetováló gép sok esetben alacsonyabb minőségi mutatókkal is rendelkezik. Ha nem tud dönteni, akkor látogasson el hozzánk és mi egy részletes, magyar nyelvű leírást adunk Önnek a Nouveau Contour módszerről. Nálunk olyan szakemberekkel konzultálhat, akik szintén a Nouveau Contour tetoválógép mellett tették le a voksukat, sőt akár élőben is megnézheti, hogy hogyan dolgozik munka közben a tetoválógép.

 

 

Egy tökéletes sminktetoválás elkészítéséhez egyértelmű, hogy nélkülözhetetlen a megfelelő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakember. Azonban ez még önmagában kevés lehet, ha nem áll rendelkezésre egy megbízhatóan és precízen működő sminktetováló gép. A Nouveau Contour cég élenjáró technológiájának köszönhető a digitális, számítógép vezérelt, iQ (intelligens) sminktetováló gép. A magas szintű digitális technológia biztosítja, hogy a tetoválógép tűleszúrásai rendkívül precízek legyenek, és a leszúrások közti távolság is mindig egyforma legyen. A Nouveau Contour sminktetováló gép használatával a pigmentek injektálása mindenhol egyenletes, ezért a végeredmény tökéletes lesz!

 

Nouveau Contour digitális tűleszúrás

Nouveau Contour digitális tűleszúrás

Analóg tetoválógép tűleszúrás

Analóg tetoválógép tűleszúrás

 

 

 

 

 

 

 

 

Nouveau Contour iQ medical Tetoválógép

 

A Nouveau Contour digitális technológiájának valódi ereje abban rejlik, hogy a tetováláshoz szükséges adatok elektronikus jelek formájában kerülnek rögzítésre, így az alapjeleket a sminktetováló gép mindig ugyanolyan sebességgel és időben képes kibocsájtani. Ennek köszönhetően a Nouveau Contour sminktetováló gép a helyzettől és körülményektől függetlenül, mindig ezen beprogramozott pontossággal dolgozik. Szintén nagyban képes megkönnyíteni a munkát, hogy a sminktetováló gép fordulatszáma beállítható (3000-9000 fordulat/perc), vagyis Ön minden esetben a szükséges tempóval viheti be a pigmenteket.

A legmagasabb műszaki, minőségi (ISO 9001) és egészségügyi (ISO13485) követelményeknek felel meg. A munkafolyamat közben az iQ kézifején keresztül a szenzor folyamatosan érzékeli a bőr ellenállását és a mikroprocesszor automatikusan állítja és korrigálja a frekvenciát valamint a nyomást. A folyamatos egyensúly biztosítja a legtökéletesebb eredményt!

A tetoválógép kézzel és lábpedállal egyaránt be- és kikapcsolható.

4 féle Program előválasztási lehetőség: szem, szemöldök, száj és medical (derma) funkció

 

 

A Nouveau Contour tetoválógép arra is lehetőséget kínál, hogy a gyárilag beprogramozott munkafolyamatok közül válasszunk, vagyis tetszés szerint kiválaszthatjuk, hogy szemöldök, szem, vagy száj területen kívánunk tetoválni. Ez azért  nagyon előnyös, mert a bőr szerkezete eltérő vastagságú, sűrűségű a különböző területeken, így a megfelelő pigment bevitel is eltérő a sminktetováló gép beállításai szerint. A Nouveau Contour tetoválógép paneljén könnyen kiválaszthatjuk, hogy szem, szemöldök, vagy száj tetoválást szeretnénk készíteni, de választhatjuk a derma (medical) funkciót is, mely kifejezetten orvosi tetoválásokra fejlesztett program.

 

Nouveau Contour iQ medical tetoválógép:

 • minimál dizájn, művészi megjelenés
 • érintőképernyős monitor
 • bőrnyomás érzékelő szenzor
 • chip technológiának köszönhetően a tetoválógép folyamatosan ellenőrzi magát
 • a sminktetováló gép fordulatszámát Ön állíthatja be (3000-9000 fordulat/perc)
 • négy programozott funkció – eye, brow, lip, derma (medical)
 • a tetoválógép orvosi műszernek minősül (ISO 13485)
 • a tetoválógép CE jelzéssel is el van látva, EU certifikációval rendelkezik
 • mind a lábpedállal, mind kézzel könnyen ki- és bekapcsolhatja
 • a tetoválógép ergonómiailag tesztelt, vagyis formáját úgy alakították ki, hogy kezelhetősége a lehető legkönnyebb legyen
 • méretei: 253cm x 133cm x 168cm
 • súlya: 1,5 kg

 

Olvassa el Vörös Gyöngyi, sminktetováló véleményét a Nouveau Contour gépről!

Digital 1000 Sminktetováló gép

 

Digital 1000 Sminktetováló gép

 

A Digital 1000 sminktetováló gép új formatervezése az első, ami ránézésre is megfogja a tekintetet. Kezdő és gyakorlott sminktetoválóknak egyaránt ajánlott ez a könnyen kezelhető sminktetováló gép. Ez a legújabb, 4. generáció a digitális családból, melynek az ára is kedvező. A sminktetováló gép paneljén nincsenek kiemelkedő gombok, mélyedések ahová szennyeződés kerülhetne, ami elősegíti a higiénikus munkát. A sminktetováló gép vezérlőegységének kijelző panelje és a szenzoros kezelőfelülete sima, ezért könnyen baktérium mentesíthető. A vezérlőegység érintés érzékeny gombok használatával vagy pedállal működik. A kézifej maximum 150 tűleszúrást végez másodpercenként, vibráció nélkül. A rezgésmentes tetoválás több pigmentet juttat a bőrbe és kevesebb traumát okoz, ezáltal gyorsabb a bőr gyógyulása is. A Digital 1000 sminktetováló gép rendszeréhez lézer kézifej is csatlakoztatható (külön rendelhető).

Softlézer

A sminktetováló gép kezelőpaneljén külön a lézerfény kezelésére alakítottak ki érintő kapcsolót. Az 1.0 mW infravörös lézerfény kibocsájtására alkalmas kézifej csatlakoztatható a Digital 1000 sminktetováló gép rendszeréhez, mely számos a szervezetre gyakorolt pozitív hatással rendelkezik. A sejtek molekuláival kölcsönhatásba lépnek a tesbe hatoló lézersugarak és fokozzák a sejtek osztódását, azok regenerációs képességét, valamint javítják a vérkeringést, illetve szervezetünk oxigénellátását. Az ezzel kezelt szövetek regenerációs képessége fokozódik, valamint a sejthártyák működését, illetve az energia és anyag áramlást is fokozza. Ez a sminktetováló gép az ödémák és gyulladások csökkentésére is alkalmas. Használatával megindíthatjuk a sebgyógyulást, csökkenthetjük a gyulladásokat, a fájdalmat. Az ödéma csökkentésén keresztül csillapítja az ín- és izomfeszültségeket. A test öngyógyító folyamatait indítja be. A softlézer kozmetikai alkalmazását mellékhatásoktól mentes gyógyító, biostimulációs hatása teszi lehetővé. Nem allergizál, nincs mellékhatása és nem okoz felmelegedést.
A softlézer tehát segíti és gyorsítja tetoválás után a gyógyulási folyamatokat, így több pigment marad a bőrben. Szájtetoválás után gátolja a herpesz kialakulását és a lézerfénynek köszönhetően csökkenti a bőrtraumát.

Biológiai hatásai:

 • hatással van a sejtek szaporodására
 • hatással van a sejtek regenerációs képességére
 • fokozza az immunrendszer működését
 • csökkenti a gyulladásokat

Klinikai hatásai:

 • csillapítja a fájdalom érzetet
 • csökkenti az ödémákat
 • gyorsítja a sebek gyógyulását
 • csökkenti az izomfeszülést

Nouveau Contour Digital 1000 sminktetováló gép:

 • a digitális tetoválógépek 4. generációja
 • kezdőknek és haladóknak egyaránt kiváló választás ez a sminktetováló gép
 • a sminktetováló gép kézzel és pedállal is vezérelhető
 • higiéniai modul – „zero tolerance”
 • rezgésmentes tűleszúrás a tökéletes tetoválásért
 • 2 kézifej is csatlakoztatható sminktetováló gép rendszeréhez
 • Softlézer csatlakoztatható (opcionális)
 • a sminktetováló gép LCD (folyadékkristályos) kijelzővel rendelkezik
 • a sminktetováló gép CE jelzéssel ellátott, EU certifikációval rendelkezik
 • ISO 9001 and EN 13485
 • részletfizetési lehetőség
 • kedvező, gyorsan megtérülő ár

CE certifikáció

Sminktetováló gép szerviz és garancia:
A Nouveau Contour tetoválógép mellé 3 év teljes körű garancia jár. A sminktetováló gép mellé gyári alkatrészellátást és szervizt ajánlunk ügyfeleinknek. A 30 napon túli szervízelés esetén csere tetoválógép is biztosított ügyfeleink számára.

A professzionális cégek nemcsak tetoválógép forgalmazással foglalkoznak, hanem pigmenteket, elő és utókezelő anyagokat is kínálnak, amivel megkönnyítik a munkáját.

Tájékozódjon pigmentjeinkről és kiegészítő termékeinkről!

SMINKTETOVÁLÓ VILÁGKONFERENCIA 2018

 

 

PRÉMIUM SMINKTETOVÁLÓK A NOUVEAU CONTOUR CÉG AJÁNLÁSÁVAL

PRÉMIUM SMINKTETOVÁLÓK A NOUVEAU CONTOUR CÉG AJÁNLÁSÁVAL

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON

VÁLASSZA A NOUVEAU CONTOUR OKTATÁSI RENDSZERÉT

tanfolyamok nouveau contour csaszar zsuzsanna

TETOVÁLÓGÉPEK

TOVÁBBI OLDALAINK

laneche icon
orenna icon
lanecheszepseg

TOVÁBBI OLDALAINK

 

laneche icon