A Fusion Line Konferenciát követő napon lehetőség van részt venni VIP oktatáson, melyet meghívott sztárvendégünk 

Anastasiya Roganova tart!

Anastasiya Roganovának, saját sminktetováló stúdiója illetve akadémiája van Moszkvában. 8 éve foglalkozik sminktetoválással illetve a Nouveau Contour globális hálózatának büszke tagja. Az éveken át tartó tetoválásnak és oktatásnak köszönhetően, sikerült megtalálnia a siker kulcsát. Nem csupán a hivatásban, de az élete minden más területén is, ez pedig nem más, mint az egyensúly. Az egyensúly az általános életben, a célokban és ambíciókban, az egyensúly a kemény munka és a magánélet között. Az egyensúly a karaktered kreatív és pragmatikus oldala között. Az egyensúly aközött, hogy valaki más nyomdokaiba lépj vagy a saját utadon járj.

A sminktetoválás lényege a művészet és szaktudás közötti egyensúly!

A VIP class oktatást kifejezetten kérésre szervezzük, rendkívül igényes sminktetoválóknak. Különlegessége többek között abban rejlik, hogy csak pár kolléganővel osztja meg tudását Anastasiya, így adja át teljes részletességgel a sikeres Stardust (púderes) szemöldök tetoválás titkait!

Anastasiya oktatási metódusának fő alappillére a pontosság. Minden egyes tűleszúrásnak megvan a pontos helye és ideje, amit mérnöki precizitással kell kivitelezni a legszebb eredmények elérésének érdekében. Mindent tökéletesen és kimerítően elmagyaráz az elsőtől az utolsó mozdulatig, azonban ezeket határozottan be is tartatja diákjaival. Azoknak ajánlott mindenképp elvégezni a továbbképzését, akik képesek a teljes fókuszra a munkafolyamat kezdetétől a legvégéig. Minden résztvevő begyakorolja a mozdulatokat lépésről lépésre, hogy vendégei számára profi munkákat készítsen.

 

 

Mitől egyedi ez a VIP CLASS?

 

 

– orosz sminktetováló művésznő tartja

– egyedi púderes szemöldököt tanulhatsz

– kis létszámos oktatás

– egész napos képzés

– gyakorlati oktatás

 

 

 

 

 

 

 

A VIP CLASS ára: bruttó 260.000 Ft!

 

Fusion Line VIP Class

4 + 12 =