Power in Permanent Beauty 2019

Harmadik alkalommal került megrendezésre a „Power in Permanent Beauty 2019” Sminktetováló konferencia az Amerikai Egyesült Államokbeli Orlando városában. Idén az a különleges helyzet állt elő, hogy egy magyar szakember is meghívást kapott, mint vendég tetováló művész, nem más, mint az itthon és nemzetközi szinten is egyre elismertebb és egyre keresettebb oktató Chris Nay, sminktetováló művész! Rettentő büszkék vagyunk sikereire!

PMUWC 2018

November első hétvégéjén Amszterdam adott otthont a Sminktetováló Világkonferenciának, ahol a sminktetováló szakma legjobbjai tették tiszteletüket. Fergeteges hangulat, továbbképzések, érdekességek, innovációk övezték a három napos találkozósorozatot, ahol a sminktetováló szakemberek megoszthatták egymással tapasztalataikat, tanácsokkal látták el egymást és a nemzetközi kapcsolatokat ápolták.

Beauty&Style 2018

Idén a Hungexpo-n került megrendezésre a Beauty&Style szakkiállítás, ahol Császár Zsuzsanna és Chris Nay is előadást tartott a sminktetoválásról. Az előadássorozatban a hallgatóság bepillantást nyerhetett a 3D, azaz a térhatású sminktetoválások világába, valamint az idősebb korban fontos szerepet játszó anti-aging hatásokra a sminktetoválásban.

2017 szépészeti újdonsága, az IQ Medical Sminktetováló gép!

Nagy örömmel tudatjuk, hogy pár napja kaptuk a hírt, nem csak hogy lezárult az esemény, de remek helyezéssel zárhattuk a versenyt.

A Nouveau Contour márka sminktetováló gépje, az IQ Medical ugyanis ELSŐ helyezést nyerte!

Nagy büszkeség ez mindannyiunknak. Ez azért fontos, mert nem egy zsűri döntött a díjazásban, hanem a sminktetováló kozmetikusok, akik ismerik és használják a Nouveau Contour gépet. A siker mutatja, hogy érdemes a cégünket választani, mely innovatív fejlődést produkál évről évre.

Igyekszünk tovább fejlődni és szélesíteni a képzési palettánkat, valamint továbbra is az élen járni a sminktetoválásban!

Beauty Hungary 2017

Nagy sikert aratott szakoktatóink professzionális nagyszínpadi előadása a neves Beauty Hungary kiállításon novemberben. A teltházas előadás során Császár Zsuzsanna vezette be az érdeklődőket a sminktetoválás rejtelmeibe, mellette pedig Chris Nay csillogtatta meg páratlan tudását a kameráknak!

Császár Zsuzsanna: Szeretek az emberekkel foglalkozni

Sminktetováló szakembereinkről olvashatsz a Beauty Forum 2016/12-es újságjának cikkében vagy honlapukon!

Olvasd tovább!

Császár Zsuzsanna azon kevesek egyike, aki elmondhatja magáról: egy igazi hercegnőnek készített sminktetoválást, és hazánkban gyakorlatilag az egyetlen, aki azzal is büszkélkedhet, hogy fia az ő nyomdokaiba lépett és Chris Nay néven meghódítja a világot.

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

MTV Ridikül műsora

Az MTV Ridikül műsorában szakoktató kolléganőnk, 2016 augusztus 24.-ei adásban szerepelt, ami a nemesi családokról szólt!

Műsor megtekintése

Nouveau Contour Academy – HYBRID MIKROPIGMENTÁCIÓ
3. Sminktetováló Konferencia Budapest 2016

Február 20.-án került megrendezésre a 3. Sminktetováló Konferenciánk Budapesten a Benczúr Házban. Az esemény telt házzal zajlott és nagy sikerrel mutattuk be az új, innovatív technikát, a Hybrid Mikropigmentációt. Külföldi előadóink között szerepelt: Joris Stevens (sminktetováló, nemzetközi szakoktató tréner) és köszöntőt mondott Armand Hoes (a Nouveau Contour cég elnök-vezérigazgatója). Hazai előadóink (Dr. Kolat Zsuzsanna, Császár Zsuzsanna, Kutassy Krisztina, Vörös Zsófia és Chris Nay) magas szinten adták át tudásukat.

PMU World Conference 2016

5 alkalommal rendezték meg 2016 augusztus 5.-én és 6.-án, ahol Sminktetoválónk, Chris Nay is előadást tartott!

PMU World Conference 2014

November első hétvégéjén Amszterdamban vettem részt a Sminktetoválók Világkonferenciáján. Már többször vettem részt Karen Betts (Anglia) előadásán és bemutatóin, melyen a szemöldök szálazás technikáját oktatta, idén is lenyűgözött profizmusával. Kedvencem Wayne Shi (Kína) az ideális szemöldökformák felépítéséről, kialakításáról tartott előadást.

Mint sminktetováló mester rendkivül fontosnak tartom a szakmai továbbképzéseket, igyekszem minden lehetőséggel élni, ami csak egy kicsit is hozzájárul a szakmai fejlődésemhez.

Permanent make-up Szeminárium

2013 november 9-10.-én került megrendezésre a 12. BEAUTY FORUM Kiállitás melyen Császár Zsuzsanna a Nouveau Contour hazai képviselője tartott előadást a Permanent make-up Szeminárium keretein belül a PMU ügyfélkezelés, PMU korrekciós (szemöldök, száj, szem), műtét utáni korrekciók, rekonstrukciós tetoválás technikákról.

Az összes résztvevő kozmetikus, érdeklődő különleges oklevelet kapott melyet minden előadó elismerő aláírással támogatott!

Nouveau Contour Akadémia Hivatalos Sminktetováló Konferencia 2013 cikk

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Sminktetováló kongresszus előadása 2008

Beauty Hungary szakkiállítás nagyszínpad előadása 2009

CIDESCO kongresszus Stockholm 2010

3D sminktetoválás

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Permanent make-up, Fókuszban a szemöldök

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Tetoválótű, higéniai modul konfigurációk

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Permanent make-up, Döntő jelentőségű szaktudás

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Orvostudomány ihlette megoldások, A Nouveau Contour egyedülálló pigmentjei

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Permanent make-up, Trendek – A füstös hatású szem, avagy a trendi „smokey eyes”

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Nouveau Contour: Színvonalas oktatás + jó minőségű tetoválógép = sikeres, igényes sminktetoválás!

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Sminktetoválásnál ne feledjük: A szem a lélek tükre

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)

Optikai szépészeti megoldás: Tartós camouflage

(A dokumentum megtekintéséhez kattintson a képre)